Yagizzw Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar yağmurlu havalarda güvenebileceğim güzel lastik arıyorum ama çok anlamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar yağmurlu havalarda güvenebileceğim güzel lastik arıyorum ama çok anlamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.048 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2025 #2 Yagizzw dedi: Arkadaşlar yağmurlu havalarda güvenebileceğim güzel lastik arıyorum ama çok anlamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... City grip 2 alabilirsin.
Yagizzw dedi: Arkadaşlar yağmurlu havalarda güvenebileceğim güzel lastik arıyorum ama çok anlamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... City grip 2 alabilirsin.
lazerdim700bruh Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2025 #3 city grip 2 den vazgeçme kışın tapa gaz açmazsan aniden kaymaz zaten lastiğin
Yagizzw Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2025 #4 lazerdim700bruh dedi: City grip 2'den vazgeçme kışın tapa gaz açmazsan aniden kaymaz zaten lastiğin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben nemli zeminde aniden motoru sola yatırmıştım hafif eğimli bir yolda ve kayıp düşmüştüm o günden beri yağmurda sürmüyorum galiba motorda şu an City grip var ama 2 mi bilmiyorum motor 4500KMDE.
lazerdim700bruh dedi: City grip 2'den vazgeçme kışın tapa gaz açmazsan aniden kaymaz zaten lastiğin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben nemli zeminde aniden motoru sola yatırmıştım hafif eğimli bir yolda ve kayıp düşmüştüm o günden beri yağmurda sürmüyorum galiba motorda şu an City grip var ama 2 mi bilmiyorum motor 4500KMDE.