PCX 125 vs Strada 125

SYM çok arıza yapmazsa tamiri kolay yedek parçası varsa onu alacağım param çok yok. Ama sıkıntılıysa mecbur PCX.

SYM sağlamdır hocam ama lastikleri çok kötü motoru aldığın gibi City grip 2 lastik taktır.

SYM sağlamdır hocam ama lastikleri çok kötü motoru aldığın gibi City grip 2 lastik taktır.

Tamamdır inşallah. Biraz daha araştırdım. Sanırım SYM son kararım. Ekranı falan da hoşuma gitti.

SYM çok arıza yapmazsa tamiri kolay yedek parçası varsa onu alacağım param çok yok. Ama sıkıntılıysa mecbur PCX.
Sıkıntılı değil ama ikinci eli ölü. Yavaş değil bak direkt ölü. Pcx peynir ekmek gibi satılır.

Sıkıntılı değil ama ikinci eli ölü. Yavaş değil bak direkt ölü. PCX peynir ekmek gibi satılır.

Aşırı kararsız kaldım en hayırlısını alırım inşallah da bizim sülale her şeye ticaret kafasıyla bakıyor bir gün SYM mantıklı geliyor 2. gün PCX. Ama sanırım PCX alacağım param yeterse.

Kararsız kalıyorum felan da daha babam izin bile vermedi her şeyi kafamda kuruyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…