PCX için 30 bin TL motor ekipman önerisi

ErdemTraktör

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yakında Honda PCX alacağım bana ekipman önerir misiniz?

Orta derece koruması olan ürünleri tercih edebilirsin. Ne çok ucuz olacak ne çok pahalı. Ama kesinlikle eğer kuryelik yapacaksan dizlik, dirseklik, kask ve eldiven olması şart. Mont olarak da genellikle kurye firmaları veriyor o yeterli olur. Ama eğer kurye olmayacaksan Kask, mont ve eldiven yeterli olur. Mont olarak Prohel Colombia Hörgüçlü Motosiklet Montu önerebilirim.

Kurye olacaksa da, olmayacaksa da hem pantolon hem de bot da olmalı. Kurye olmayınca düşmeyecek mi? Düşse de dizleri yere değmeyecek mi? Ayakkabı ayağından fırlamayacak mı? Sadece kurye olunca mı ekipman giymek lazım?

Hocam kuryeler daha çok motosiklet üzerinde oldukları için öyle önerdim, günde 1 saat işe gidip eve gelen bir motorcu için ne gerek var bot'a ve pantolona , dizlikler yeterli olur. Ayrıca yaz vakti millet kaskı zor takıyor kaldı ki bot ve pantolon giyicek . Motosikleti kullanan kişi canını çok seviyorsa dediğiniz doğru savaşa gider gibi tam teçhizat giyinebilir, ben sadece kenki fikrimi sundum.

Kuryelikte aklımda var ancak ben kendim için alıyorum.

bugün kask olarak hjc rpha71 aldım iyi midir sizce​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…