PCX vs GP2

HayatFasafiso

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 9 7950X3D 128 MB Önbellek 16 Çekirdek 4.20 GHz AM5
Asus TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti 12 GB 192 Bit GDDR6X DX12
Asus ROG Strix Z690-E Gaming Wi-Fi D5 Intel LGA1700 ATX Anakart
Corsair Vengeance LPX 32 GB (4x8 GB) DDR4 3200 MHz C16 RAM
Gamepower Gasket Elite RGB Wireless Bluetooth Red Switch
RAZER Enkı X Oyuncu Koltuğu Siyah Yeşil
LOGITECH G G733 LIGHTSPEED RGB Kablosuz 7.1 Surround Ses
RAZER Basilisk V3 Pro Kablosuz Mouse Beyaz
Meslek
Graphic Designer & Software Developer
Merhaba Dostlar,
Aklım PCX, Kalbim GP2 istiyor çok kararsız kaldım yardım edinde karar vereyim ya.
(PCX en mantıklı seçenek olduğunu biliyorum ama görünüş oladak GP2'yi bayiide bizzat üstüne bindim acayip güzel makine.)

Son düzenleyen: Moderatör:
İnan motordan anlayan insanlar Çin malı motor görünce "sahibi çocuk herhalde." diyor. Görünüşüne göre motor alınmaz.

Hocam kararımı verdim PCX en mantıklısı olacaktır.
Görüşüm şöyle değişti rahat, arıza yapmayacak ömürlük gidecek motoru gidip gösteriş için 1 sene sonra ölecek motora değişmek ahmaklık kimin beni nasıl gördüğü önemli değil değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Merhaba dostlar,
Aklım PCX, kalbim GP2 istiyor çok kararsız kaldım yardım edinde karar vereyim ya.
(PCX en mantıklı seçenek olduğunu biliyorum ama görünüş oladak GP2'yi bayiide bizzat üstüne bindim acayip güzel makine.)

GP2 alırsan 1 yılda PCX parası ödersin arızalarına ne zaman servise gitsem hep bayiden yeni çıkmış CFMOTO ve GP2'ler geliyor arıza için, GP2 10k kmde aldığın fiyat 100.000 ise 70-80'e anca satarsın fakat PCX 20-30k olsa bile çok rahat ileriki zamanlarda aldığın fiyata bile gider.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı