PCX vs NMAX 125

ErdemTraktör

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle sorum PCX mi NMAX mi? Herhangi birini 2.el olarak 2010-2017 yılları arasında bir motor alacağım. 2. sorum ise bu iki motoru aldıktan sonra koruma giysi ekipmanlarına ne kadar harcamalıyım? Motora vereceğim para Max. 60k.

Öncelikle sorum PCX mi NMAX mi? Herhangi birini 2.el olarak 2010-2017 yılları arasında bir motor alacağım. 2. sorum ise bu iki motoru aldıktan sonra koruma giysi ekipmanlarına ne kadar harcamalıyım? Motora vereceğim para Max. 60k.

60bine benim önerim bence almamalısın ikisi pahalı markalar yüksek kilometrede olacak bütçene benim önerim.
Örnek attım şehrinde 5-6binde iyi bir tane bulabilirsin arkadaşlarımdada kullanan vardı memnundu tek başına 100-110 görüyordu.

60kya ikisi de değil. Hele ekipmanın yoksa ve 60knın içinde ekipman parası varsa iyice durum kötü. Ekipmansız yola çıkmayın.

Kesinlikle katılıyorum hocam yaşıtım 2 adet arkadaşım öldü biride kafasını kaldırıma vurdu kask olmadığı için Allah'tan durumu iyi hafif sıyrıklarla atlattı.
Bende omurilik felci oldum. :)

Çok geçmiş olsun hocam okurken kanım dondu resmen İnşallah en kısa sürede fizik tedaviniz sonuç verir ailemin neden motor istemediğini anladığım yaşlardayım o şahısın bulunmaması garibime gitti tekrardan Allah şifa versin.

60k civarına Mondial drift, TVS Raider alınır scooter istiyorum dersen 50k kmlerde Honda Dio alınır Hero dash, RKS wildcat alabilirsin bu motor bende var turuncu rengi cok iyi motor diyemeyeceğim ama idare eder işte. Ekipman olarak da montlar 10kdan başlıyor kask mt revenge serisi var 5bin civarı eldivende 3K falan vermelisin diğer ekipmanlar hakkında cok bilgim yok dizlik olsun vs. ama eski kasa ne PCX alınır ne de NMAX.

Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler anladığım kadarıyla PCX ve NMAX eski kasaları alınmaz diyorsunuz çok teşekkür ederim ancak parçası bulunan bir motor arıyorum bir de gelecekte PCX'ya da NMAX alacağım için başlangıç için eski kasa almayı düşünüyordum.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.

60kya ikisi de değil. Hele ekipmanın yoksa ve 60knın içinde ekipman parası varsa iyice durum kötü. Ekipmansız yola çıkmayın.

60KDA ekipman parası yok ekipman dahil 90-100k düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı