PCX vs TVS Raider vs NS125 vs Benelli125S

Yağız Efee

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 2024 model Honda Dio var ve gerek hızının düşük olması ve 4500kmde değişik değişik arızalar çıkarması nedeniyle yeni bir motora geçmeyi düşünüyorum. Şu an aklımda 2024 model PCX var ama TVS Raider, NS125, Benelli125s gibi motorlar da alabilirim. Sizce hangisini alayım veya önerebileceğiniz bir motor varsa yazarsanız çok sevinirim.

Bence 125cc bir makinanın vitesli olması eziyetten başka birşey değil. Ben olsam PCX alırdım. Bendede Honda Dio var bu arada ne arızalar çıkardı?

Merhaba 2024 model Honda Dio var ve gerek hızının düşük olması ve 4500kmde değişik değişik arızalar çıkarması nedeniyle yeni bir motora geçmeyi düşünüyorum. Şu an aklımda 2024 model PCX var ama TVS Raider, NS125, Benelli125s gibi motorlar da alabilirim. Sizce hangisini alayım veya önerebileceğiniz bir motor varsa yazarsanız çok sevinirim.
Ben pcx veya sıfır 2025 model olacaksa ns125 alırdım benelli veya tvs'ye düşmezdim

Bence 125CC bir makinenın vitesli olması eziyetten başka bir şey değil. Ben olsam PCX alırdım. Bende de Honda Dio var bu arada ne arızalar çıkardı?

Hocam ön fren manetinden ses yapıyor, debriyajdan uğultu sesi geliyor. Daha 4000K'mde bunları yapmaya başladı. Gitmesinde falan bir sıkıntı yok ama parçaları çok dandik geldi bana.

Merhaba 2024 model Honda Dio var ve gerek hızının düşük olması ve 4500KMDE değişik değişik arızalar çıkarması nedeniyle yeni bir motora geçmeyi düşünüyorum. Şu an aklımda 2024 model PCX var ama TVS Raider, NS125, Benelli125s gibi motorlar da alabilirim. Sizce hangisini alayım veya önerebileceğiniz bir motor varsa yazarsanız çok sevinirim.

PCX 125'e alternatif olarak SYM jet X 125 de alabilirsin ön arka ABS'li tork olarak bana göre PCX'den daha iyi ayrıca fiyat avantajı var ve servisleri de yaygın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı