Doruk001k Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #1 Merhaba, ben 2 tane kablosuz oyun kolu almak istiyorum. Bunları kablosuz olarak PC'den oynayabilir miyim efootbol gibi oyunlar için? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2024
Merhaba, ben 2 tane kablosuz oyun kolu almak istiyorum. Bunları kablosuz olarak PC'den oynayabilir miyim efootbol gibi oyunlar için?
exist.one Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 1.740 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri B360M D3SH Intel i5-9400F 16384 MB RAM (16 GB) DirectX sürümü: DirectX 12. Ekran kartı: Powercolor AMD RX 6600XT Windows 10 Pro 64 Bit. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Aralık 2024 #2 Doruk001k dedi: Merhaba, ben 2 tane kablosuz oyun kolu almak istiyorum. Bunları kablosuz olarak PC'den oynayabilir miyim efootbol gibi oyunlar için? Genişletmek için tıkla... Bluetooth adaptörünüz varsa aynı anda fazlaca cihaz bağlayabilirsiniz. Yani sorunuzun cevabı evet.
Doruk001k dedi: Merhaba, ben 2 tane kablosuz oyun kolu almak istiyorum. Bunları kablosuz olarak PC'den oynayabilir miyim efootbol gibi oyunlar için? Genişletmek için tıkla... Bluetooth adaptörünüz varsa aynı anda fazlaca cihaz bağlayabilirsiniz. Yani sorunuzun cevabı evet.
A Anoka Centipat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 241 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #3 Bağlanılır hocam. İyi çalışmalar.
zolvak Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #4 bağlanır dostum
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.077 Çözümler 25 8 Aralık 2024 #5 Doruk001k dedi: Merhaba, ben 2 tane kablosuz oyun kolu almak istiyorum. Bunları kablosuz olarak PC'den oynayabilir miyim efootbol gibi oyunlar için? Genişletmek için tıkla... Sana vadedlien özellik kablosuzsa zaten bağlayabilirsin biraz garip bir soru olmuş
Doruk001k dedi: Merhaba, ben 2 tane kablosuz oyun kolu almak istiyorum. Bunları kablosuz olarak PC'den oynayabilir miyim efootbol gibi oyunlar için? Genişletmek için tıkla... Sana vadedlien özellik kablosuzsa zaten bağlayabilirsin biraz garip bir soru olmuş
Doruk001k Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #6 SiyahiBeyfendi dedi: Sana vadedlien özellik kablosuzsa zaten bağlayabilirsin biraz garip bir soru olmuş Genişletmek için tıkla... E footbolda ikisini de algılar mı kaplosuz şekilde arastırdım herkes kaplolu bağlıyor.
SiyahiBeyfendi dedi: Sana vadedlien özellik kablosuzsa zaten bağlayabilirsin biraz garip bir soru olmuş Genişletmek için tıkla... E footbolda ikisini de algılar mı kaplosuz şekilde arastırdım herkes kaplolu bağlıyor.