B BouMacceta Hectopat Katılım 6 Mart 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2016 #1 Bilgisayarıma 4 GB RAM takmak istiyorum. Ana kartım 16 GB'a kadar destekliyor. 1333 MHz kadar destekliyor ben simdi 4 GB 1333 MHz alsam sıkıntı çıkarır mı ? Başka hangi ayrıntılara bakmam gerek? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2016
Bilgisayarıma 4 GB RAM takmak istiyorum. Ana kartım 16 GB'a kadar destekliyor. 1333 MHz kadar destekliyor ben simdi 4 GB 1333 MHz alsam sıkıntı çıkarır mı ? Başka hangi ayrıntılara bakmam gerek? Teşekkürler.
Necip Emre Taşkın Hectopat Katılım 30 Haziran 2013 Mesajlar 87 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2016 #2 Anakartın modelini söylersen daha iyi yardımcı olabilirim. Ayrıca şuan bir bellek kullanıyorsan onun da modelini söylersen daha iyi olur.
Anakartın modelini söylersen daha iyi yardımcı olabilirim. Ayrıca şuan bir bellek kullanıyorsan onun da modelini söylersen daha iyi olur.
Egemen Gülpınar Hectopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2016 #3 İşlemcinede bakman gerek dostum sadece anakartla bitmiyor.İşlemcini söylersen daha iyi yardımcı olabilirim
İşlemcinede bakman gerek dostum sadece anakartla bitmiyor.İşlemcini söylersen daha iyi yardımcı olabilirim