L l1ghtnings Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #1 Bilgisayar için DS4 kontrolcü almayı düşünüyorum. Bluetooth ile iki farklı kontrolcü bağlanıyor mu?
Sarp Ucer Hectopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #2 Bluetooth ile bağlanacağını sanmıyorum fakat istersen DS4Windows by Jays2Kings buradan programı indirip kablolu olarak bağlayabilirsin. Artı 0 Eksi
Bluetooth ile bağlanacağını sanmıyorum fakat istersen DS4Windows by Jays2Kings buradan programı indirip kablolu olarak bağlayabilirsin.
KS KS L l1ghtnings Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #3 Sarp Ucer dedi: Bluetooth ile bağlanacağını sanmıyorum fakat istersen DS4Windows by Jays2Kings buradan programı indirip kablolu olarak bağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... birini kablosuz birini kablolu bağlasak olur mu acaba Artı 0 Eksi
Sarp Ucer dedi: Bluetooth ile bağlanacağını sanmıyorum fakat istersen DS4Windows by Jays2Kings buradan programı indirip kablolu olarak bağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... birini kablosuz birini kablolu bağlasak olur mu acaba
Sarp Ucer Hectopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #4 l1ghtnings dedi: Birini kablosuz birini kablolu bağlasak olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Olmuyor diye biliyorum ama deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
l1ghtnings dedi: Birini kablosuz birini kablolu bağlasak olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Olmuyor diye biliyorum ama deneyebilirsiniz.