S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 26 Eylül 2021 #1 Dostlar selam, benim teknolojik ürünler üstüne bir takıntım, atıyorum 8 GB RAM'a bir tane daha 8 ekleyince format gerekmez ama ben format atmak istiyorum ve kendimi tutamıyorum gibi her neyse. PC'ye Bluetooth dongle takınca format gerekir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2021
Dostlar selam, benim teknolojik ürünler üstüne bir takıntım, atıyorum 8 GB RAM'a bir tane daha 8 ekleyince format gerekmez ama ben format atmak istiyorum ve kendimi tutamıyorum gibi her neyse. PC'ye Bluetooth dongle takınca format gerekir mi?
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 26 Eylül 2021 #2 Hayır gerekmez. Böyle saçma takıntılardan kurtulman gerekir.
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 26 Eylül 2021 #3 GTX660M dedi: Hayır gerekmez. Böyle saçma takıntılardan kurtulman gerekir. Genişletmek için tıkla... Bu takıntıdan kurtulmayı denedim hem de fazlasıyla ama o beni bırakmıyor ancak eskisine göre daha az takıntılıyım.
GTX660M dedi: Hayır gerekmez. Böyle saçma takıntılardan kurtulman gerekir. Genişletmek için tıkla... Bu takıntıdan kurtulmayı denedim hem de fazlasıyla ama o beni bırakmıyor ancak eskisine göre daha az takıntılıyım.