Griffithc Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 907 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar PC'den çok anlamam. Kulaklığımı PC'ye nasıl bağlayacağım? Bluetooth açma özelliği yok bende, sistemim ile mi alakalı? Dosya Ekleri unknown_2024.05.01-16.28.png 255,2 KB · Görüntüleme: 52
Arkadaşlar PC'den çok anlamam. Kulaklığımı PC'ye nasıl bağlayacağım? Bluetooth açma özelliği yok bende, sistemim ile mi alakalı?
Efresh01 Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.035 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri EKRAN KARTI RTX 4090 Tİ 24GB İşlemci Intel(R) Core(TM) İ912900KF CPU @ 4.20GH 32,0 GB RAM Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #2 Griffithc dedi: Arkadaşlar PC'den çok anlamam. Kulaklığımı PC'ye nasıl bağlayacağım? Bluetooth açma özelliği yok bende, sistemim ile mi alakalı? Genişletmek için tıkla... Anakartta Bluetooth özelliği yoksa Bluetooth'lu bir şey bağlayamazsın ya da Bluetooth USB alarak işi çözersin. Artı 0 Eksi
Griffithc dedi: Arkadaşlar PC'den çok anlamam. Kulaklığımı PC'ye nasıl bağlayacağım? Bluetooth açma özelliği yok bende, sistemim ile mi alakalı? Genişletmek için tıkla... Anakartta Bluetooth özelliği yoksa Bluetooth'lu bir şey bağlayamazsın ya da Bluetooth USB alarak işi çözersin.
edgegx Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #3 Cihaz ekle dedikten sonra Bluetooth'a tıkla bağlanılamadı diyorsa yüksek ihtimal yoktur zaten anakartında. Masaüstümü kullanıyorsun dizüstümü. Artı 0 Eksi
Cihaz ekle dedikten sonra Bluetooth'a tıkla bağlanılamadı diyorsa yüksek ihtimal yoktur zaten anakartında. Masaüstümü kullanıyorsun dizüstümü.
KS KS Griffithc Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 907 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #4 edgegx dedi: Cihaz ekle dedikten sonra Bluetooth'a tıkla bağlanılamadı diyorsa yüksek ihtimal yoktur zaten anakartında. Masaüstümü kullanıyorsun dizüstümü. Genişletmek için tıkla... Masaüstü kullanıyorum. Artı 0 Eksi
edgegx dedi: Cihaz ekle dedikten sonra Bluetooth'a tıkla bağlanılamadı diyorsa yüksek ihtimal yoktur zaten anakartında. Masaüstümü kullanıyorsun dizüstümü. Genişletmek için tıkla... Masaüstü kullanıyorum.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.852 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #5 Efresh01 dedi: Anakartta Bluetooth özelliği yoksa Bluetooth'lu bir şey bağlayamazsın ya da Bluetooth USB alarak işi çözersin. Genişletmek için tıkla... Ek olarak varsa surucusu yuklenmemis olabilir. Aygıt Yöneticisi'nden kontrol ediniz. Artı 0 Eksi
Efresh01 dedi: Anakartta Bluetooth özelliği yoksa Bluetooth'lu bir şey bağlayamazsın ya da Bluetooth USB alarak işi çözersin. Genişletmek için tıkla... Ek olarak varsa surucusu yuklenmemis olabilir. Aygıt Yöneticisi'nden kontrol ediniz.
KS KS Griffithc Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 907 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #6 şöyle bir görsel çıkıyor. Artı 0 Eksi
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 1 Mayıs 2024 #7 Bluetooth adaptör'ü almalısınız hocam. internetten anakartta dahili Bluetooth var mı diye bakabilirsiniz ama olduğunu zannetmiyorum Artı 0 Eksi
Bluetooth adaptör'ü almalısınız hocam. internetten anakartta dahili Bluetooth var mı diye bakabilirsiniz ama olduğunu zannetmiyorum
KS KS Griffithc Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 907 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #8 Teknoyms dedi: Bluetooth adaptör'ü almalısınız hocam. İnternetten anakartta dahili Bluetooth var mı diye bakabilirsiniz ama olduğunu zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kulaklığım bozuldu yenisi gelene kadar idarelik kulak içi kulaklığım vardı ondan sormuştum cevaplarınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Teknoyms dedi: Bluetooth adaptör'ü almalısınız hocam. İnternetten anakartta dahili Bluetooth var mı diye bakabilirsiniz ama olduğunu zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kulaklığım bozuldu yenisi gelene kadar idarelik kulak içi kulaklığım vardı ondan sormuştum cevaplarınız için teşekkürler.