Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.643 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar masaustu PC aldım. Anakart fotoğraftaki Amazon'dan bunu alsam olur mu? Kulaklığım kulak içi kulaklık. JBL wawe beam. https://amzn.eu/d/06w48YpN Dosya Ekleri 20240630_110937.jpg 98,2 KB · Görüntüleme: 47
Arkadaşlar masaustu PC aldım. Anakart fotoğraftaki Amazon'dan bunu alsam olur mu? Kulaklığım kulak içi kulaklık. JBL wawe beam. https://amzn.eu/d/06w48YpN
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 30 Haziran 2024 #2 Olur. Daha yeni Bluetooth teknolojilerini de kullanmak isteyebilirsin.
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 30 Haziran 2024 #3 Sadece kulaklık için olur ama Xbox gamepad te sorun çıkıyor.
S Sagolera Centipat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 696 Çözümler 3 30 Haziran 2024 #4 Zatoichi dedi: Sadece kulaklık için olur ama Xbox gamepad te sorun çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Dualshock'ta sıkıntı çıkarmadı.
Zatoichi dedi: Sadece kulaklık için olur ama Xbox gamepad te sorun çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Dualshock'ta sıkıntı çıkarmadı.
Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.643 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #5 Zatoichi dedi: Sadece kulaklık için olur ama Xbox gamepad te sorun çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Epic ve steamden oyun oynarken sorun çıkarır mı ? 505552 dedi: Olur. Daha yeni Bluetooth teknolojilerini de kullanmak isteyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunlar da ses kalitesi nasıl olur sizce ? Amazon.com.tr Onun yerine bunu alayıp kasaya mı baglasam .
Zatoichi dedi: Sadece kulaklık için olur ama Xbox gamepad te sorun çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Epic ve steamden oyun oynarken sorun çıkarır mı ? 505552 dedi: Olur. Daha yeni Bluetooth teknolojilerini de kullanmak isteyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunlar da ses kalitesi nasıl olur sizce ? Amazon.com.tr Onun yerine bunu alayıp kasaya mı baglasam .
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 30 Haziran 2024 #6 Sleipnir dedi: Epic ve Steam'den oyun oynarken sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Kulaklıkta sorun yaşamazsın, 5 metreye kadar da çekiyor. Xbox ise bilmiyorum.:d Sagolera dedi: DualShock'ta sıkıntı çıkarmadı. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bende sürekli kopuyor 5 halbuki. :d
Sleipnir dedi: Epic ve Steam'den oyun oynarken sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Kulaklıkta sorun yaşamazsın, 5 metreye kadar da çekiyor. Xbox ise bilmiyorum.:d Sagolera dedi: DualShock'ta sıkıntı çıkarmadı. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bende sürekli kopuyor 5 halbuki. :d
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 30 Haziran 2024 #7 Sleipnir dedi: Epic ve steamden oyun oynarken sorun çıkarır mı ? Hocam oyunlar da ses kalitesi nasıl olur sizce ? Amazon.com.tr Onun yerine bunu alayıp kasaya mı baglasam . Genişletmek için tıkla... Kablolu kulaklıkla tabii daha iyi ses kalitesi alırsın ama kişiden kişiye değişir. Şahsen Bluetooth kulaklık bana yetiyor, ses kalitesi yeterli. Arada 1 saniyelik kopmalar oluyor, ama idare ediyoruz.
Sleipnir dedi: Epic ve steamden oyun oynarken sorun çıkarır mı ? Hocam oyunlar da ses kalitesi nasıl olur sizce ? Amazon.com.tr Onun yerine bunu alayıp kasaya mı baglasam . Genişletmek için tıkla... Kablolu kulaklıkla tabii daha iyi ses kalitesi alırsın ama kişiden kişiye değişir. Şahsen Bluetooth kulaklık bana yetiyor, ses kalitesi yeterli. Arada 1 saniyelik kopmalar oluyor, ama idare ediyoruz.