PC'ye Ev Sinema Sistemi Bağlama

Hasan_Erzcn

Hectopat
Yer
Erzincan
Daha fazla  
Merhabalar. Kawai TRV-570 Marka ürünümü bilgisayarıma bağlamak istiyorum ama bir türlü başaramadım. Bağlantı mı yoksa ek bir ekipman mı gerekiyor bilemedim. Bu konuda her zaman olduğu gibi Recep kardeşimizin veya bu işte tecrübesi bilgisi olan arkadaşları düşünerek konu açtım.
Yardımlarınızı bekliyorum..

Ayrıca kılavuzunda MP3, PC, CD bağlayacaksanız çevirici kablo kullanın denilmekte. Bu çevirici kablo hangisi? Bunu da belirtmenizi rica ediyorum.

ANAKART ASUS Z87M-PLUS

SES KARTI ONBOARD Realtek ALC887 8-Channel High Definition Audio CODEC
- Supports : Jack-detection, Multi-streaming, Front Panel Jack-retasking

Şimdiden teşekkürler.

10381247_1435953736663154_522795653_o.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Benim burada eksik gördüğüm ve yazmadığım bir şey için özür dilerim.

1. 5.1 hepsinden ses almak maksadım. Pc'de ki 5.1 uyumlu onboard karttan, yani turuncu ve siyah giriş var.
2. Bu kablonun kırmızı, siyah renkli olması diğer kırmızı, beyaz girişlilerden farklı olması mıdır yoksa aynı iş görmekte midir?
3. Ben şuan normalde pc'den stereo'yu 5 hop'a dağıtarak ses alıyorum, amacım 5.1'den ses alabilmek.

Sorun bu akşamki dalgınlıkla o kadar uğraştan sonra eksik bilgi vermişim, tekrar özür dileyerek bu konuyu da sizin bilgilerinizi bekliyor rica ediyorum. Kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı