wlademirpuding Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Aralık 2020 #1 Nasıl yapacağım?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #2 Format atma ve Windows 10 kurulum Bilgisayarımda Windows yüklü zaten. Format atıp UEFI ile USB'den Windows kurmak istiyorum. Adım adım yardımcı olur musunuz? (USB hazır şu an. ) www.technopat.net Ne kuracaksınız?
Format atma ve Windows 10 kurulum Bilgisayarımda Windows yüklü zaten. Format atıp UEFI ile USB'den Windows kurmak istiyorum. Adım adım yardımcı olur musunuz? (USB hazır şu an. ) www.technopat.net Ne kuracaksınız?
A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 20 Aralık 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
wlademirpuding Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Aralık 2020 #4 Windows 10'dan Windows 7'ye geçmek istiyorum Forumda yeni olduğum için fazla bilmiyorum.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #5 @wlademirpuding Windows 7 önermem. 8.1 olabilir.
wlademirpuding Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Aralık 2020 #6 Dengesiz Kokarca dedi: Format atma ve Windows 10 kurulum Bilgisayarımda Windows yüklü zaten. Format atıp UEFI ile USB'den Windows kurmak istiyorum. Adım adım yardımcı olur musunuz? (USB hazır şu an. ) www.technopat.net Ne kuracaksınız? Genişletmek için tıkla... Windows 10'dan Windows 7'ye efendim. Dengesiz Kokarca dedi: @wlademirpuding Windows 7 önermem. 8.1 olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam ona da razıyım nasıl yapabilirim yol gösterirmisin?
Dengesiz Kokarca dedi: Format atma ve Windows 10 kurulum Bilgisayarımda Windows yüklü zaten. Format atıp UEFI ile USB'den Windows kurmak istiyorum. Adım adım yardımcı olur musunuz? (USB hazır şu an. ) www.technopat.net Ne kuracaksınız? Genişletmek için tıkla... Windows 10'dan Windows 7'ye efendim. Dengesiz Kokarca dedi: @wlademirpuding Windows 7 önermem. 8.1 olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam ona da razıyım nasıl yapabilirim yol gösterirmisin?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #7 @wlademirpuding 3 aşağı 5 yukarı aynı, Windowsların formatı.
wlademirpuding Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Aralık 2020 #8 Dengesiz Kokarca dedi: @wlademirpuding 3 aşağı 5 yukarı aynı, Windowsların formatı. Genişletmek için tıkla... Abi nasıl yapabilirim onu soruyorum
Dengesiz Kokarca dedi: @wlademirpuding 3 aşağı 5 yukarı aynı, Windowsların formatı. Genişletmek için tıkla... Abi nasıl yapabilirim onu soruyorum
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #9 @wlademirpuding Gönderdiğimiz şeylere yeterince bakmıyorsun.
wlademirpuding Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Aralık 2020 #10 Dengesiz Kokarca dedi: @wlademirpuding Gönderdiğimiz şeylere yeterince bakmıyorsun. Genişletmek için tıkla... Forum çok karışık çok anlamıyorum ki
Dengesiz Kokarca dedi: @wlademirpuding Gönderdiğimiz şeylere yeterince bakmıyorsun. Genişletmek için tıkla... Forum çok karışık çok anlamıyorum ki