wlademirpuding Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Aralık 2020 #21 Dengesiz Kokarca dedi: @wlademirpuding Bilgisayar modelin ne? UEFİ veya Legacy mi? Biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Lenovo Flex 2 2012 de aldı babam şuan bunu fazla kullanmıyoruz yeni bilgisayar aldık 2 gb ram intel celeron m inside işlemci UEFİ mi bilmiyorum bilgisayar bu . https://productimages.hepsiburada.net/s/12/375/8910818639922.jpg anarsi dedi: Windows 7 ISO dosyası indirmelisin. Daha sonra indirdigin ISO dosyasını Rufus kullanarak U Genişletmek için tıkla... Rufus nedir? Yani Windows 10'dan 7 veya 8.1 bir indirmek istiyorum aynı işletim sistemini kullanmak istemiyorum.
Dengesiz Kokarca dedi: @wlademirpuding Bilgisayar modelin ne? UEFİ veya Legacy mi? Biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Lenovo Flex 2 2012 de aldı babam şuan bunu fazla kullanmıyoruz yeni bilgisayar aldık 2 gb ram intel celeron m inside işlemci UEFİ mi bilmiyorum bilgisayar bu . https://productimages.hepsiburada.net/s/12/375/8910818639922.jpg anarsi dedi: Windows 7 ISO dosyası indirmelisin. Daha sonra indirdigin ISO dosyasını Rufus kullanarak U Genişletmek için tıkla... Rufus nedir? Yani Windows 10'dan 7 veya 8.1 bir indirmek istiyorum aynı işletim sistemini kullanmak istemiyorum.
anarsi Megapat Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 222 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 7700XT DDR4 3200MHZ 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #22 wlademirpuding dedi: Lenovo Flex 2 2012'de aldı babam şu an bunu fazla kullanmıyoruz yeni bilgisayar aldık 2 GB RAM Intel Celeron m Inside işlemci UEFI mi bilmiyorum bilgisayar bu. https://productimages.hepsiburada.net/s/12/375/8910818639922.jpg Rufus nedir? Genişletmek için tıkla... Rufus indirdiğin ISO dosyasını USB yazdırdığın araç. Sen önce Windows 7 ISO dosyası indir. Sistemin eski olduğu için Windows 7 Home Basic öneririm.
wlademirpuding dedi: Lenovo Flex 2 2012'de aldı babam şu an bunu fazla kullanmıyoruz yeni bilgisayar aldık 2 GB RAM Intel Celeron m Inside işlemci UEFI mi bilmiyorum bilgisayar bu. https://productimages.hepsiburada.net/s/12/375/8910818639922.jpg Rufus nedir? Genişletmek için tıkla... Rufus indirdiğin ISO dosyasını USB yazdırdığın araç. Sen önce Windows 7 ISO dosyası indir. Sistemin eski olduğu için Windows 7 Home Basic öneririm.
wlademirpuding Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Aralık 2020 #23 anarsi dedi: Rufus indirdiğin ISO dosyasını USB yazdırdığın araç. Sen önce Windows 7 ISO dosyası indir. Sistemin eski olduğu için Windows 7 Home Basic öneririm. Genişletmek için tıkla... Tamam indireceklerimin linklerini sana zahmet atarmısın ?
anarsi dedi: Rufus indirdiğin ISO dosyasını USB yazdırdığın araç. Sen önce Windows 7 ISO dosyası indir. Sistemin eski olduğu için Windows 7 Home Basic öneririm. Genişletmek için tıkla... Tamam indireceklerimin linklerini sana zahmet atarmısın ?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #24 @wlademirpuding Gerisini @anarsi anlatsın da. Ben gene Windows 7'den yana değilim çünkü güvenli değil.
@wlademirpuding Gerisini @anarsi anlatsın da. Ben gene Windows 7'den yana değilim çünkü güvenli değil.
wlademirpuding Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Aralık 2020 #25 Dengesiz Kokarca dedi: @wlademirpuding Gerisini @anarsi anlatsın da. Ben gene Windows 7'den yana değilim çünkü güvenli değil. Genişletmek için tıkla... O zaman 8.1 indireyim.
Dengesiz Kokarca dedi: @wlademirpuding Gerisini @anarsi anlatsın da. Ben gene Windows 7'den yana değilim çünkü güvenli değil. Genişletmek için tıkla... O zaman 8.1 indireyim.
anarsi Megapat Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 222 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 7700XT DDR4 3200MHZ 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #26 Windows 7 - Microsoft Lifecycle Windows 7, Sabit Yaşam Döngüsü İlkesi'ni izler. www.microsoft.com Lisan anahtarını biliyor musun.
Windows 7 - Microsoft Lifecycle Windows 7, Sabit Yaşam Döngüsü İlkesi'ni izler. www.microsoft.com Lisan anahtarını biliyor musun.
wlademirpuding Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Aralık 2020 #27 anarsi dedi: Windows 7 - Microsoft Lifecycle Windows 7, Sabit Yaşam Döngüsü İlkesi'ni izler. www.microsoft.com Lisan anahtarını biliyor musun. Genişletmek için tıkla... Hayır birde ben 8.1 indirim çoğunluk Windows 7 güvenli değil diyorlar.
anarsi dedi: Windows 7 - Microsoft Lifecycle Windows 7, Sabit Yaşam Döngüsü İlkesi'ni izler. www.microsoft.com Lisan anahtarını biliyor musun. Genişletmek için tıkla... Hayır birde ben 8.1 indirim çoğunluk Windows 7 güvenli değil diyorlar.
anarsi Megapat Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 222 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 7700XT DDR4 3200MHZ 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #28 Şu an elinizde ISO dosyası var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Siz disk bölümleme yazan yeri MBR yapacaksnız. Son düzenleme: 20 Aralık 2020
Şu an elinizde ISO dosyası var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Siz disk bölümleme yazan yeri MBR yapacaksnız.
wlademirpuding Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Aralık 2020 #29 anarsi dedi: Şu an elinizde ISO dosyası var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Siz disk bölümleme yazan yeri MBR yapacaksnız. Genişletmek için tıkla... Hayır iso dosyam Windows 8.1 iso dosyasını nerde bulurum.
anarsi dedi: Şu an elinizde ISO dosyası var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Siz disk bölümleme yazan yeri MBR yapacaksnız. Genişletmek için tıkla... Hayır iso dosyam Windows 8.1 iso dosyasını nerde bulurum.