PC'ye format atmak sorun çözer mi?

kovsr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, son zamanlarda bilgisayar daha 1 yılını yeni doldurmuş olmasına rağmen çok fazla ve kabul edilemez şekilde performans sorunlarıyla ve kasma donmalarla karşılaşıyorum. Bir sürü şey denedim düzelmesi için ancak hiçbiri çözüm olmadı artık en baştan başlamak için format atmayı düşünüyorum. Sizce format bu tip sorunlar için bir çözüm oluşturabilir mi?

PC'nin dolmasından kaynaklı oyun veya fazla dosya varsa bu performans düşürür ama kullanmadığın onamadığın gereksiz dosya falan varsa onları sil sonra Görev Yöneticisi'nden Arka'da çalışanları kapat başlangıç uygulamalarının hepsini kapa bunları dene olmazsa format işe yarar diye düşünüyorum.

Bilgisayar çok dolu değilse format at temiz kurulum olmuş olur. Bilgisayar daha boş olacağı için performansı da artar.

Hocam bunların hepsini denedim ancak işe yaramadılar. Yardım için teşekkürler.

Bilgisayar çok dolu değilse format at temiz kurulum olmuş olur. Bilgisayar daha boş olacağı için performansı da artar.

Yardım için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…