PC'ye format attıktan sistem yeniden başlama döngüsüne girdi

samed04

Centipat
Daha fazla  
Herkese selam. PC'ye format attım. Sonra USB'den Windows yükledim ve kurdum. Sonra bir oyun oynadıktan sonra mavi ekran verdi. Ben de format atmadan tekrar USB üzerinden Windows yüklemeye çalıştım ve sonra sürekli kendi kapatıyor. Yeniden başlatıyor ama giriş ekranı gelmiyor sürekli Pro series yazısı geliyor ve 2 saniye sonra kapanıyor ve tekrar ve tekrar ve tekrar. Nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. BIOS pilini çıkarıp taktım olmadı. SSD Ti sıfırladım olmadı. BIOS'tan Windows yüklü USB'yi en başa koyunca kendini yeniden başlatıyor. Sonra tekrar kurdurtuyor sonra kendini kapatıyor ve tekrar başlıyor. Nasıl çözeceğim?

Son düzenleme:
Yine aynısı olmaya başladı yükleme bitince. Bilgisayar kendini birkaç kez yeniden başlatacak diyor ama hiç durmuyor.

Eğer yükleme işlemi bittiyse flash belleği çıkarıp BIOS'tan boot kısmını paylaşın.

Yükleme %100 olduktan sonra bir yazı geliyor. Kendini birkaç defa yeniden başlatılacak diye ama sürekli yeniden başlatıyor hiç durmuyor.

Diskte problem olabilir. O diski söküp sağlam bir disk ile sistemi test eder misin? Ayrıca PSU nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…