PC'ye format attıktan sonra mikrofon çalışmıyor

bossyt0

Centipat
Merhaba. Ben geçen günlerde Windows 11'e format atmak durumunda kaldım ve ayrıca Windows 10 Pro'ya geçirdim. Formattan önce çalışan mikrofon şimdi çalışmamaya başladı. Mikrofon bozulmuştur dedim farklı mikrofon denedim sonuç değişmedi. Kayıt sekmesinden kontrol ettiğimde gayet okuyor mikrofonu ama ses gitmiyor. Mikrofonları telefonda denediğimde sorunsuz çalışıyordu.

Mikrofon bölümünde kayıt ses seviyesini arttırın, mikrofon desteğini de arttırın. Varsayılan biçim bölümündeki Hz ayarlarını tek tek deneyin herhangi birinde çalışacak mı diye.
Yok olmuyor kral ya. Nedeni de belli değil. Kasada bir sıkıntı olmuş olabilir mi?

Yok olmuyor kral ya. Nedeni de belli değil. Kasada bir sıkıntı olmuş olabilir mi?

Olabilir, şansınız varsa başka kulaklık deneyin kasada. Düşük bir ihtimal de olsa ekran kartı driverından dolayı da olabilir güncellemesi varsa onu da güncelleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…