albay ekmelettin Kilopat Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 128 28 Ağustos 2024 #1 PC'ye format attıktan sonra Steam'i indirdim, bu hale geldi. Nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri image.png 610 KB · Görüntüleme: 52
synester Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #2 Windows Update güncellemediysen açılmıyor ve sürücüler kurulumu. Artı 0 Eksi
Ali İhsan İnce Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT, AMD Ryzen 5 2600, Adata XPGSX8200 Pro 512 GB, Corsair Vengeance 2x8 GB 3200 MHz Msi A520M-A PRO Razer Blackshark V2 X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2024 #3 albay ekmelettin dedi: PC'ye format attıktan sonra Steam'i indirdim, bu hale geldi. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Sil tekrar yükle? Bilgisayarı yeniden başlat? Artı 0 Eksi
albay ekmelettin dedi: PC'ye format attıktan sonra Steam'i indirdim, bu hale geldi. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Sil tekrar yükle? Bilgisayarı yeniden başlat?
KS KS albay ekmelettin Kilopat Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 128 28 Ağustos 2024 #4 synester dedi: Windows Update güncellemediysen açılmıyor ve sürücüler kurulumu. Genişletmek için tıkla... Driverlar güncel Windows'u da güncellemiştim. Tekrar bakarım. Ali İhsan İnce dedi: Sil tekrar yükle? Bilgisayarı yeniden başlat? Genişletmek için tıkla... Denedim onları olmadı. Artı 0 Eksi
synester dedi: Windows Update güncellemediysen açılmıyor ve sürücüler kurulumu. Genişletmek için tıkla... Driverlar güncel Windows'u da güncellemiştim. Tekrar bakarım. Ali İhsan İnce dedi: Sil tekrar yükle? Bilgisayarı yeniden başlat? Genişletmek için tıkla... Denedim onları olmadı.
Ali İhsan İnce Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT, AMD Ryzen 5 2600, Adata XPGSX8200 Pro 512 GB, Corsair Vengeance 2x8 GB 3200 MHz Msi A520M-A PRO Razer Blackshark V2 X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2024 #5 Nasıl oluyor böyle en baştan anlatır mısın? Steam'e tıklıyorsun ve böyle 10 tane sekme mi açılıyor bir anda Artı 0 Eksi
Nasıl oluyor böyle en baştan anlatır mısın? Steam'e tıklıyorsun ve böyle 10 tane sekme mi açılıyor bir anda
KS KS albay ekmelettin Kilopat Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 128 28 Ağustos 2024 #6 Ali İhsan İnce dedi: Nasıl oluyor böyle en baştan anlatır mısın Steam'e tıklıyorsun ve böyle 10 tane sekme mi açılıyor bir anda. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Artı 0 Eksi
Ali İhsan İnce dedi: Nasıl oluyor böyle en baştan anlatır mısın Steam'e tıklıyorsun ve böyle 10 tane sekme mi açılıyor bir anda. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
Mehmet.Heroo Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 814 Çözümler 10 Yer Kuveyt 28 Ağustos 2024 #7 albay ekmelettin dedi: Aynen öyle. Genişletmek için tıkla... Normalde 1 tane uygulama açılması gerekiyor acaba virüs falan mı girdi hocam bilgisayarınıza herhangi bir antivirüs ile tam tarama yaptınız mı? Artı 0 Eksi
albay ekmelettin dedi: Aynen öyle. Genişletmek için tıkla... Normalde 1 tane uygulama açılması gerekiyor acaba virüs falan mı girdi hocam bilgisayarınıza herhangi bir antivirüs ile tam tarama yaptınız mı?
KS KS albay ekmelettin Kilopat Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 128 28 Ağustos 2024 #8 Mehmet.Heroo dedi: Normalde 1 tane uygulama açılması gerekiyor acaba virüs falan mı girdi hocam bilgisayarınıza herhangi bir antivirüs ile tam tarama yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam PC'ye bir şey zaten indirmiyordum ayrıyeten format attım daha yeni ya Windows'la ilgili bir sorun ya da Steam'de sorun var. Artı 0 Eksi
Mehmet.Heroo dedi: Normalde 1 tane uygulama açılması gerekiyor acaba virüs falan mı girdi hocam bilgisayarınıza herhangi bir antivirüs ile tam tarama yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam PC'ye bir şey zaten indirmiyordum ayrıyeten format attım daha yeni ya Windows'la ilgili bir sorun ya da Steam'de sorun var.