Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.620 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #1 Virüs vb yesem bilgisayarı yeniden başlattığımda açılmayacak kadar kötü olsa nasıl açabilirim?
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.058 Çözümler 25 7 Mart 2025 #2 Cray12a dedi: Virüs vb yesem bilgisayarı yeniden başlattığımda açılmayacak kadar kötü olsa nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... "Bilgisayar açılmayacak kadar kötü olsa nasıl açabilirim?" tanımını biraz daha açıklarsanız daha iyi bir cevap verebilirim.
Cray12a dedi: Virüs vb yesem bilgisayarı yeniden başlattığımda açılmayacak kadar kötü olsa nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... "Bilgisayar açılmayacak kadar kötü olsa nasıl açabilirim?" tanımını biraz daha açıklarsanız daha iyi bir cevap verebilirim.
Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.620 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #3 SiyahiBeyfendi dedi: "Bilgisayar açılmayacak kadar kötü olsa nasıl açabilirim?" tanımını biraz daha açıklarsanız daha iyi bir cevap verebilirim. Genişletmek için tıkla... Yani bakın bilgisayarım açılacak,fakat işlem yapamayacak kadar kötü olacak.
SiyahiBeyfendi dedi: "Bilgisayar açılmayacak kadar kötü olsa nasıl açabilirim?" tanımını biraz daha açıklarsanız daha iyi bir cevap verebilirim. Genişletmek için tıkla... Yani bakın bilgisayarım açılacak,fakat işlem yapamayacak kadar kötü olacak.
7 790529 Picopat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 727 7 Mart 2025 #4 Cray12a dedi: Yani bakın bilgisayarım açılacak, fakat işlem yapamayacak kadar kötü olacak. Genişletmek için tıkla... Hocam varsayım olarak mı boş verin ya sorun olunca düşünürsünüz.
Cray12a dedi: Yani bakın bilgisayarım açılacak, fakat işlem yapamayacak kadar kötü olacak. Genişletmek için tıkla... Hocam varsayım olarak mı boş verin ya sorun olunca düşünürsünüz.
F furkankongg Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #5 Bilgisayarda ağır virüs var sanırım açtığı gibi PC çöküyor gibi oluyor ben öyle anladım.
Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.620 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #6 790529 dedi: Hocam varsayım olarak mı boş verin ya sorun olunca düşünürsünüz. Genişletmek için tıkla... Varsayım,eğer yaşanırsa sıkıntı çekmeyeyim. furkankongg dedi: Bilgisayarda ağır virüs var sanırım açtığı gibi PC çöküyor gibi oluyor ben öyle anladım. Genişletmek için tıkla... Kanka ben sana neden bunu söylemeyeyim ki? Bunda çekinilecek bir şey yok.
790529 dedi: Hocam varsayım olarak mı boş verin ya sorun olunca düşünürsünüz. Genişletmek için tıkla... Varsayım,eğer yaşanırsa sıkıntı çekmeyeyim. furkankongg dedi: Bilgisayarda ağır virüs var sanırım açtığı gibi PC çöküyor gibi oluyor ben öyle anladım. Genişletmek için tıkla... Kanka ben sana neden bunu söylemeyeyim ki? Bunda çekinilecek bir şey yok.
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.058 Çözümler 25 7 Mart 2025 #7 Cray12a dedi: Yani bakın bilgisayarım açılacak, fakat işlem yapamayacak kadar kötü olacak. Genişletmek için tıkla... Hiçbir virüs bilgisayarınızı açılmasını engelleyecek kadar kurcalamaz/bozmaz.diyelimki böyle bir şey oldu. En baba mavi ekran yersin onboard görüntü hala alırsın. Bunun ötesi yok. Cray12a dedi: Kanka ben sana neden bunu söylemeyeyim ki? Bunda çekinilecek bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Zaten yok sorduğunuz soru şey gibi. Bacakları olmayan bir adam nasıl yürür?
Cray12a dedi: Yani bakın bilgisayarım açılacak, fakat işlem yapamayacak kadar kötü olacak. Genişletmek için tıkla... Hiçbir virüs bilgisayarınızı açılmasını engelleyecek kadar kurcalamaz/bozmaz.diyelimki böyle bir şey oldu. En baba mavi ekran yersin onboard görüntü hala alırsın. Bunun ötesi yok. Cray12a dedi: Kanka ben sana neden bunu söylemeyeyim ki? Bunda çekinilecek bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Zaten yok sorduğunuz soru şey gibi. Bacakları olmayan bir adam nasıl yürür?
F furkankongg Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #8 Cray12a dedi: Varsayım, eğer yaşanırsa sıkıntı çekmeyeyim. Kanka ben sana neden bunu söylemeyeyim ki? Bunda çekinilecek bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Flash USB bellek takip açılmadan BIOS kısmından flash bellek seçip format atarsın oldu bitti.
Cray12a dedi: Varsayım, eğer yaşanırsa sıkıntı çekmeyeyim. Kanka ben sana neden bunu söylemeyeyim ki? Bunda çekinilecek bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Flash USB bellek takip açılmadan BIOS kısmından flash bellek seçip format atarsın oldu bitti.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 7 Mart 2025 #9 USB kurtarma medyası oluşturabilirsiniz ya da canlı Linux medyası da oluşturabilirsiniz bu daha verimli oluyor bence.
USB kurtarma medyası oluşturabilirsiniz ya da canlı Linux medyası da oluşturabilirsiniz bu daha verimli oluyor bence.
Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.620 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #10 furkankongg dedi: Flash USB bellek takip açılmadan BIOS kısmından flash bellek seçip format atarsın oldu bitti. Genişletmek için tıkla... Kanka flash olmadığı için gelişmiş ayarlara gelmek istiyorum. Disk bölerek yapıyorum format işini.
furkankongg dedi: Flash USB bellek takip açılmadan BIOS kısmından flash bellek seçip format atarsın oldu bitti. Genişletmek için tıkla... Kanka flash olmadığı için gelişmiş ayarlara gelmek istiyorum. Disk bölerek yapıyorum format işini.