PC'ye girmeden gelişmiş mod açılır mı?

Cray12a

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD
Virüs vb yesem bilgisayarı yeniden başlattığımda açılmayacak kadar kötü olsa nasıl açabilirim?

Virüs vb yesem bilgisayarı yeniden başlattığımda açılmayacak kadar kötü olsa nasıl açabilirim?
"Bilgisayar açılmayacak kadar kötü olsa nasıl açabilirim?" tanımını biraz daha açıklarsanız daha iyi bir cevap verebilirim.

"Bilgisayar açılmayacak kadar kötü olsa nasıl açabilirim?" tanımını biraz daha açıklarsanız daha iyi bir cevap verebilirim.
Yani bakın bilgisayarım açılacak,fakat işlem yapamayacak kadar kötü olacak.

Bilgisayarda ağır virüs var sanırım açtığı gibi PC çöküyor gibi oluyor ben öyle anladım.

Yani bakın bilgisayarım açılacak, fakat işlem yapamayacak kadar kötü olacak.
Hiçbir virüs bilgisayarınızı açılmasını engelleyecek kadar kurcalamaz/bozmaz.diyelimki böyle bir şey oldu. En baba mavi ekran yersin onboard görüntü hala alırsın. Bunun ötesi yok.
Kanka ben sana neden bunu söylemeyeyim ki? Bunda çekinilecek bir şey yok.
Zaten yok sorduğunuz soru şey gibi. Bacakları olmayan bir adam nasıl yürür?

Varsayım, eğer yaşanırsa sıkıntı çekmeyeyim.

Kanka ben sana neden bunu söylemeyeyim ki? Bunda çekinilecek bir şey yok.

Flash USB bellek takip açılmadan BIOS kısmından flash bellek seçip format atarsın oldu bitti.

Flash USB bellek takip açılmadan BIOS kısmından flash bellek seçip format atarsın oldu bitti.
Kanka flash olmadığı için gelişmiş ayarlara gelmek istiyorum. Disk bölerek yapıyorum format işini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…