PC'ye görüntü gelmiyor

enginn1991

Kilopat
Daha fazla  
RAM
DDR3 4GB
Ekran kartı
Fx 1800 quadro
Anakart
G41m combo
İşlemci
Q8400
Merhaba, bilgisayarım açılıyor ama monitöre görüntü gelmiyor monitör sağlam, her şeyi sildim temizledim tekrar taktım nafile, kasayı aldım bilgisayarcıya götürdüm, bana baştan işlemci bozuk dedi, sonra anakart bozuk dedi anakartı değiştirdi, orada denedik sorunsuz açıldı, falan şu an yine bazen görüntü veriyor bazen vermiyor, bazen geç geliyor görüntü, cözemedim yani, simdiden yardımcılarınız için teşekkürler.

Merhaba, bilgisayarım açılıyor ama monitöre görüntü gelmiyor monitör sağlam, her şeyi sildim temizledim tekrar taktım nafile, kasayı aldım bilgisayarcıya götürdüm, bana baştan işlemci bozuk dedi, sonra anakart bozuk dedi anakartı değiştirdi, orada denedik sorunsuz açıldı, falan şu an yine bazen görüntü veriyor bazen vermiyor, bazen geç geliyor görüntü, cözemedim yani, simdiden yardımcılarınız için teşekkürler.
Televizyonunuz varsa, farklı görüntüleme aygıtı olarak televizyonu bilgisayara bağlayın. Eğer görüntü geliyorsa, monitörde problem vardır.

Alet çok eski, dediklerinizden sonra ne denebilir bilemedim.
Televizyonunuz varsa, farklı görüntüleme aygıtı olarak televizyonu bilgisayara bağlayın. Eğer görüntü geliyorsa, monitörde problem vardır.
Geç gelme monitorden olmaz. RAM ya da işlemci de gidici olabilir.

Alet çok eski, dediklerinizden sonra ne denebilir bilemedim.

Geç gelme monitorden olmaz. RAM ya da işlemci de gidici olabilir.
Arkadaş bazen veriyor bazen vermiyor demiş. Belki monitörde temassızlık var düşüncesiyle ilerledim. Farklı bir görüntüleme aygıtı ile denemesini söyledim.

Arkadaş bazen veriyor bazen vermiyor demiş. Belki monitörde temassızlık var düşüncesiyle ilerledim. Farklı bir görüntüleme aygıtı ile denemesini söyledim.
Bu durumda acayip düşük ihtimal bence. Bu tür sorunların %95'i ekran kartıyla ilgili olmaz. Bence ömür tamamlıyor olabilir. Alet çok eski. Bilgisayarcı da büyük ihtimalle 2. el bir kart taktı ki onun da sağlam olduğunu bilemeyiz.

Hocam monitör sağlam başka monitorde denedik aynı şekilde görüntü vermedi

Bu durumda acayip düşük ihtimal bence. Bu tür sorunların %95'i ekran kartıyla ilgili olmaz. Bence ömür tamamlıyor olabilir. Alet çok eski. Bilgisayarcı da büyük ihtimalle 2. el bir kart taktı ki onun da sağlam olduğunu bilemeyiz.
Hocam psu bu sorunu yaratabilirmi peki?

Hocam psu bu sorunu yaratabilirmi peki?
Yaratabilir, yaratmayadabilir. Dediğim gibi eski cihaz, her parçanın ömrü bitiyor olabilir. Tek tek parçaların değişip kontrol edilmesi lazım. Hani sistem yeni olsa yeni parçadan emin olursun ama koyacağın 2. el de sıkıntılı olabilir.

Kafam karıştı gidip anakartı gerimi versem acaba 350 lira verdik sonuçta,şuan pc acık mesela,yeni başlat diyorum bi 5 10 dk kasa çalışıyor görüntü yok ondan sonra monitör ışığı sabitlenip pc başlatılıyor, monitör sağlam onu biliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı