PC'ye hard disk takıp sanal RAM verilirse ne olur?

EyubGenc53

Hectopat
Daha fazla  
PC'ye hard disk takacağım ve sanal RAM vereğim.
En fazla kaç alan verebilirim versem PC'de performans artışı olur mu ya da PC çökermi çökmesi nasıl olur bir daha açabilir miyim?
(Diskin alanı 143 GB)
Cihaz adı desktop-aubı43h
İşlemci 11th gen Intel(R) Core(tm) i3-1115G4 @ 3.00GHz 3.00 GHz.
Takılı RAM 4,00 GB (kullanılabilir: 3,76 GB)
Cihaz kimliği 8F315F65-3146-4F98-AB85-2D85FD14461F
Ürün kimliği 00330-80000-00000-AA624
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
Disk random 16.0 read 571.12 MB/s 8.4

Disk sequential 64.0 read 1248.22 MB/s 8.6
Disk sequential 64.0 write 993.11 MB/s 8.4

Bu diskin hızları (sanırım)

PC dediğim laptop.

Son düzenleyen: Moderatör:
Performans artışı olmaz, işletim sisteminde anlık takılma vs. varsa azalabilir. İsterseniz 64 GB verin ama 8 GB-10GB'dan sonrasında sadece disk alanınızı çöp edersiniz, onun dışında bir artısı olmaz.

Eğer RAM yetmediğinden dolayı tam performans alamıyorsanız yardımcı olur ama RAM kadar faydalı olmaz.

Eğer RAM yetmediğinden dolayı tam performans alamıyorsanız yardımcı olur ama RAM kadar faydalı olmaz.
ram genellikle sınırlarda olduğundan donma yaşıyorum bu diske göre kaç verebilirim en fazla . fazla versem çökermi pc

ram genellikle sınırlarda olduğundan donma yaşıyorum bu diske göre kaç verebilirim en fazla . fazla versem çökermi pc
Ekran kartı kullanımı düşüyorsa biraz verseniz yeter ne kadar verileceğini bilmiyorum tam olarak. Diskin tamamını vermeniz işinize yaramaz zaten tam performansına ulaştıktan sonra ekstra bir RAM gibi performansı arttırmaz sadece verilmesi gereken performansı verir. Fazla verirseniz çökmez diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…