emrah_8 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 2.369 Makaleler 3 Çözümler 3 3 Temmuz 2023 #1 Yeni HDD aldım, HDD takınca bilgisayar o hani del vs basın BIOS'a girin kısmı var ya orada donuyor. Hiçbir tepki vermiyor, HDD çıkarıyorum BIOS'a attıktan sonra normal açılıyor. Değişim için geri gönderdim ama sorun neden kaynaklı olabilir sizce?
Yeni HDD aldım, HDD takınca bilgisayar o hani del vs basın BIOS'a girin kısmı var ya orada donuyor. Hiçbir tepki vermiyor, HDD çıkarıyorum BIOS'a attıktan sonra normal açılıyor. Değişim için geri gönderdim ama sorun neden kaynaklı olabilir sizce?
jumbum Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 766 Çözümler 2 Yer Akhisar Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Temmuz 2023 #2 %100 Harddisk fiziksel arızalı. Artı 0 Eksi
5 573664 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 2.335 Makaleler 2 Çözümler 35 3 Temmuz 2023 #3 HDD bozuk olma ihtimali yüksek. Artı 0 Eksi
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.982 Makaleler 4 Çözümler 20 3 Temmuz 2023 #4 Boot etme sırasını ayarladın mı? Ek olarak elle boot etmeyi denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS emrah_8 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 2.369 Makaleler 3 Çözümler 3 4 Temmuz 2023 #5 573664 dedi: HDD bozuk olma ihtimali yüksek. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm, değişim için gönderdim bakalım. Itechin.g dedi: Boot etme sırasını ayarladın mı? Ek olarak elle boot etmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Windows HDD'de kurulu değil hocam, SSD'de kurulu. Onda sorun yok zaten. HDD depolamak için pcye taktığımda yapıyor bunu. Artı 0 Eksi
573664 dedi: HDD bozuk olma ihtimali yüksek. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm, değişim için gönderdim bakalım. Itechin.g dedi: Boot etme sırasını ayarladın mı? Ek olarak elle boot etmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Windows HDD'de kurulu değil hocam, SSD'de kurulu. Onda sorun yok zaten. HDD depolamak için pcye taktığımda yapıyor bunu.
E Egemon Zeptopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #6 SSD yi çıkarıp onun bağlantı kablolarıyla denemişmiydiniz. Artı 0 Eksi
KS KS emrah_8 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 2.369 Makaleler 3 Çözümler 3 4 Temmuz 2023 #7 Egemon dedi: SSD yi çıkarıp onun bağlantı kablolarıyla denemişmiydiniz. Genişletmek için tıkla... Bu HDD'yi denediğim kablolarla eski HDD kullanıyorum zaten. Artı 0 Eksi
Egemon dedi: SSD yi çıkarıp onun bağlantı kablolarıyla denemişmiydiniz. Genişletmek için tıkla... Bu HDD'yi denediğim kablolarla eski HDD kullanıyorum zaten.