F Freeman11 Megapat Katılım 26 Temmuz 2014 Mesajlar 67 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. PC'ye İOS kurulur mu arkadaşlar? Kurulmaz ise neden kurulmaz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2015
Bahattin Deniz Hectopat Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2015 #2 Şuana kadar ios kuranı görmedim ama Mac Os kurulur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şuana kadar ios kuranı görmedim ama Mac Os kurulur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
F Freeman11 Megapat Katılım 26 Temmuz 2014 Mesajlar 67 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2015 #3 Bahattin Deniz dedi: Şuana kadar ios kuranı görmedim ama Mac Os kurulur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Mac os zaten var bende. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bahattin Deniz dedi: Şuana kadar ios kuranı görmedim ama Mac Os kurulur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Mac os zaten var bende. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yusuf-5896 Megapat Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 626 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2015 #4 Mac OS'u hiç uğrmaşmadan kurdunuz demek ki çünkü onun ne kadar uğraştırıcı bir iş olduğunu bilseydiniz bunu sormazdınız. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2015
Mac OS'u hiç uğrmaşmadan kurdunuz demek ki çünkü onun ne kadar uğraştırıcı bir iş olduğunu bilseydiniz bunu sormazdınız.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 29 Mart 2015 #5 Videoda Galaxy Y'ye Ios kurulmuyor, bilginize...
evagrubu Megapat Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2015 #6 Burada pc'ye ios kurulurmu dendiği için konu yanlış yere açılmıştır.Burası ıphone ile ilgili olan bölümdür. Uyariyim.
Burada pc'ye ios kurulurmu dendiği için konu yanlış yere açılmıştır.Burası ıphone ile ilgili olan bölümdür. Uyariyim.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2015 #7 brk35 dedi: Videoda Galaxy Y'ye Ios kurulmuyor, bilginize... Genişletmek için tıkla... Evet, @brk35 haklı. CyanogenMod aslında o, launcher yüklenmiş ve boot animasyonu vs. değiştirilmiş.
brk35 dedi: Videoda Galaxy Y'ye Ios kurulmuyor, bilginize... Genişletmek için tıkla... Evet, @brk35 haklı. CyanogenMod aslında o, launcher yüklenmiş ve boot animasyonu vs. değiştirilmiş.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 29 Mart 2015 #8 @Berkant Ayhan Karabudak Bu aralar herkes birşey uydurma peşinde. Henuz Android bir cihaza Ios kurulabilmiş değil.
@Berkant Ayhan Karabudak Bu aralar herkes birşey uydurma peşinde. Henuz Android bir cihaza Ios kurulabilmiş değil.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2015 #9 brk35 dedi: @Berkant Ayhan Karabudak Bu aralar herkes birşey uydurma peşinde. Henuz Android bir cihaza Ios kurulabilmiş değil. Genişletmek için tıkla... Aslında bizde CM12'yi alıp, boot animasyonunu değiştirip, İOS kilit ekranı ve İOS launcher yükledik mi iş bitmiştir. Bide bildirim panelini değiştiririz hemen. Bakın G2'ye İOS kurdum.
brk35 dedi: @Berkant Ayhan Karabudak Bu aralar herkes birşey uydurma peşinde. Henuz Android bir cihaza Ios kurulabilmiş değil. Genişletmek için tıkla... Aslında bizde CM12'yi alıp, boot animasyonunu değiştirip, İOS kilit ekranı ve İOS launcher yükledik mi iş bitmiştir. Bide bildirim panelini değiştiririz hemen. Bakın G2'ye İOS kurdum.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 30 Mart 2015 #10 Berkant Ayhan Karabudak dedi: Aslında bizde CM12'yi alıp, boot animasyonunu değiştirip, İOS kilit ekranı ve İOS launcher yükledik mi iş bitmiştir. Bide bildirim panelini değiştiririz hemen. Bakın G2'ye İOS kurdum. Genişletmek için tıkla... Hatta ben videoyu çekerim, sen seslendirirsin. İş bölümü yapmış oluruz. G2'ye Ios kurma rehberi diyip, yanına da 20 tane ünlem işareti koyup yayınlarız.
Berkant Ayhan Karabudak dedi: Aslında bizde CM12'yi alıp, boot animasyonunu değiştirip, İOS kilit ekranı ve İOS launcher yükledik mi iş bitmiştir. Bide bildirim panelini değiştiririz hemen. Bakın G2'ye İOS kurdum. Genişletmek için tıkla... Hatta ben videoyu çekerim, sen seslendirirsin. İş bölümü yapmış oluruz. G2'ye Ios kurma rehberi diyip, yanına da 20 tane ünlem işareti koyup yayınlarız.