Çözüldü PC'ye klavye takılıyken uyku modu düzgün çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EMİRCAN 22

Decapat
Bilgisayarı uyku moduna almak istediğim zaman fanlar falan kapanıyor sonra her şey tekrardan açılıp oturum aç kısmına geliyor fakat klavyeyi söktüğüm zaman uyku moduna geçiyor ve hiç sıkıntı olmuyor bunu nasıl çözebilirim? Not: PC'yi yeni formatladım sürücüleri pek güncellemedim.

Çözüm
Dandik bir klavye fakat.Gitgel yapmıyor anca girişi fazla oynatınca falan.

Aygıt yöneticisinden klavyeyi bulup, sağ tıklayıp özelliklerine girdikten sonra, güç yönetimi tarzı bir seçenek olması lazım sağ üstte.

Bu cihazın bilgisayarı uyandırmasına izin ver diye bir seçenek vardır onu tikleyip dener misiniz?

Eğer tikliyse tiki çıkartıp deneyin.
Hocam RGB ışıkları varsa onları tamamen kapatıp pc'yi uyku moduna almayı dener misiniz?

Dandik bir klavye fakat.Gitgel yapmıyor anca girişi fazla oynatınca falan.

Aygıt yöneticisinden klavyeyi bulup, sağ tıklayıp özelliklerine girdikten sonra, güç yönetimi tarzı bir seçenek olması lazım sağ üstte.

Bu cihazın bilgisayarı uyandırmasına izin ver diye bir seçenek vardır onu tikleyip dener misiniz?

Çözüm
Hocam RGB ışıkları varsa onları tamamen kapatıp PC'yi uyku moduna almayı dener misiniz?

Denedim işe yaramadı.

Aygıt Yöneticisi'nden klavyeyi bulup, sağ tıklayıp özelliklerine girdikten sonra, güç yönetimi tarzı bir seçenek olması lazım sağ üstte.

Bu oldu çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı