WESZY Centipat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 135 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #11 arandur dedi: Nasıl salladın ama. Bilmiyorsanız mesaj yazmak zorunda değilsiniz. Ekranı sökmedikçe mümkün değil, laptop da ekran kartın gibi görüntü verir, almaz. Genişletmek için tıkla... Buranın yarısı neden kafası çalışmayan insanlar ile dolu ki? Ben görüntü alır diye bir şey demedim dediğim şey de görüntü vermeye çıkıyor.
arandur dedi: Nasıl salladın ama. Bilmiyorsanız mesaj yazmak zorunda değilsiniz. Ekranı sökmedikçe mümkün değil, laptop da ekran kartın gibi görüntü verir, almaz. Genişletmek için tıkla... Buranın yarısı neden kafası çalışmayan insanlar ile dolu ki? Ben görüntü alır diye bir şey demedim dediğim şey de görüntü vermeye çıkıyor.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.353 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #12 Bahsettiğim şu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bahsettiğim şu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hyper_6902 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 3.740 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #13 Öyle bir şey vardı diye hatırlıyorum ben ama emin değilim takipteyim.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #14 WESZY dedi: Buranın yarısı neden kafası çalışmayan insanlar ile dolu ki? Ben görüntü alır diye bir şey demedim dediğim şey de görüntü vermeye çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Ama adam görüntü almayı sormuş. Bende senle aynı fikirdeyim, hem de sonuna kadar.
WESZY dedi: Buranın yarısı neden kafası çalışmayan insanlar ile dolu ki? Ben görüntü alır diye bir şey demedim dediğim şey de görüntü vermeye çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Ama adam görüntü almayı sormuş. Bende senle aynı fikirdeyim, hem de sonuna kadar.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.353 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #15 Hyper_6902 dedi: Öyle bir şey vardı diye hatırlıyorum ben ama emin değilim takipteyim. Genişletmek için tıkla... Birazcık yukarıda
Hyper_6902 dedi: Öyle bir şey vardı diye hatırlıyorum ben ama emin değilim takipteyim. Genişletmek için tıkla... Birazcık yukarıda
Hyper_6902 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 3.740 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #16 chaturanga dedi: Birazcık yukarıda Genişletmek için tıkla... O değil benimki. O attığınız kablosuz mu?
chaturanga dedi: Birazcık yukarıda Genişletmek için tıkla... O değil benimki. O attığınız kablosuz mu?
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.353 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #17 Hyper_6902 dedi: O değil benimki. O attığınız kablosuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet kablosuz, kablolu yapmanız için video yakalama aygıtı almanız ve OBS ile çözmeniz lazım ki gerek yok. Zaten laptop eğer Win 10 kaldırmayacak kadar eskiyse OBS de zor çalışabilir.
Hyper_6902 dedi: O değil benimki. O attığınız kablosuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet kablosuz, kablolu yapmanız için video yakalama aygıtı almanız ve OBS ile çözmeniz lazım ki gerek yok. Zaten laptop eğer Win 10 kaldırmayacak kadar eskiyse OBS de zor çalışabilir.