K Kokrut Femtopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #1 PC'me macOS işletim sistemi kursam oyunlarda performans kaybı yaşar mıyım?
Ali Deniz Özel Decapat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 419 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #2 Evet.
KatliyaM Hectopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 1.344 11 Haziran 2021 #3 Hocam maclarde adam gibi oyun yok hem onu geçtim Windows'ta yapamıyıpta macOS yapılacak ne var bilemedim
Hocam maclarde adam gibi oyun yok hem onu geçtim Windows'ta yapamıyıpta macOS yapılacak ne var bilemedim
rumliberal Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 293 Çözümler 1 Yer Türkiye, Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #4 Kokrut dedi: PC'me macOS işletim sistemi kursam oyunlarda performans kaybı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... genellikle oyunlar windowsa alışık olduğu için sorun yaşama ve fps düşüşü normal olacaktır.
Kokrut dedi: PC'me macOS işletim sistemi kursam oyunlarda performans kaybı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... genellikle oyunlar windowsa alışık olduğu için sorun yaşama ve fps düşüşü normal olacaktır.
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 11 Haziran 2021 #5 Performans hakkında bir şey söyleyemem ama MacOS Windows kadar çok oyun desteklemiyor.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.199 Çözümler 86 11 Haziran 2021 #6 Kastınız PC'ye macOS Dual Boot yapıp yanına Windows üzerinden oynamak ise hayır. macOS üzerinden oynasanız evet.
Kastınız PC'ye macOS Dual Boot yapıp yanına Windows üzerinden oynamak ise hayır. macOS üzerinden oynasanız evet.
Burakydn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 1.434 Makaleler 1 Çözümler 22 11 Haziran 2021 #7 KatliyaM dedi: Hocam maclarde adam gibi oyun yok hem onu geçtim Windows'ta yapamıyıpta macOS yapılacak ne var bilemedim Genişletmek için tıkla... Mesele yapılıp yapılmaması değil, tasarımı, kullanım kolaylığı, trackpad ile kullanırsa bu farkı daha iyi anlar.
KatliyaM dedi: Hocam maclarde adam gibi oyun yok hem onu geçtim Windows'ta yapamıyıpta macOS yapılacak ne var bilemedim Genişletmek için tıkla... Mesele yapılıp yapılmaması değil, tasarımı, kullanım kolaylığı, trackpad ile kullanırsa bu farkı daha iyi anlar.
KatliyaM Hectopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 1.344 11 Haziran 2021 #8 Burakydn dedi: Mesele yapılıp yapılmaması değil, tasarımı, kullanım kolaylığı, trackpad ile kullanırsa bu farkı daha iyi anlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar macOSa uyumlu değil zaten kulanım kolaylığı olsa nolacak yama gibi olur
Burakydn dedi: Mesele yapılıp yapılmaması değil, tasarımı, kullanım kolaylığı, trackpad ile kullanırsa bu farkı daha iyi anlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar macOSa uyumlu değil zaten kulanım kolaylığı olsa nolacak yama gibi olur
Burakydn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 1.434 Makaleler 1 Çözümler 22 11 Haziran 2021 #9 KatliyaM dedi: Hocam bilgisayar macOSa uyumlu değil zaten kulanım kolaylığı olsa nolacak yama gibi olur Genişletmek için tıkla... Nasıl uyumlu değil? Arkadaş sistemini yazmamış nereden anladın?
KatliyaM dedi: Hocam bilgisayar macOSa uyumlu değil zaten kulanım kolaylığı olsa nolacak yama gibi olur Genişletmek için tıkla... Nasıl uyumlu değil? Arkadaş sistemini yazmamış nereden anladın?
KatliyaM Hectopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 1.344 11 Haziran 2021 #10 Burakydn dedi: Nasıl uyumlu değil? Arkadaş sistemini yazmamış nereden anladın? Genişletmek için tıkla... Orjinalinde macOS sistem olsa zaten bu soruyu adam bize niye sorsun?
Burakydn dedi: Nasıl uyumlu değil? Arkadaş sistemini yazmamış nereden anladın? Genişletmek için tıkla... Orjinalinde macOS sistem olsa zaten bu soruyu adam bize niye sorsun?