PC'ye Mac OS X Mavericks önerisi

Mikurin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, PC bilgilerim aşağıdaki gibidir. Bu sisteme kurulabilecek bir Mac OS X Mavericks önermenizi istiyorum.

İşlemci: AMD FX 4300 4 çekirdek 3.8 mhz
Ana Kart: Gigabyte GA-990XA-UD3
Ekran Kartı: AMD Radeon 1 GB 256bit HD 7850
RAM: 8 GB 1600 Mhz

Not: DVD RW'ım yok. USB'ye yazdırabileceğim bir şey olmalı.

Teşekkürler.

AMD işlemci ile uyumlu mac sürümü var bildiğim kadarıyla ama ekran kartında sıkıntı çekersiniz. AMD ekran kartını desteklemiyor mac ox bizzat denedim şahit oldum.

O zaman Linux kullanmaya devam edeceğim. Bilgi için sağol.

AMD kartları desteklemiyor diye bir şey yok. Arkadaşı yanıltmayalım. Destek var ama hepsi Nvidia gibi tak çalıştır durumunda değil. Biraz uğraşmak gerekiyor. Ben sorunsuz bir şekilde QE/CI modda AMD Radeon HD 6790 kullanıyorum. OpenGL oyunlar gayet performanslı ve güzel çalışıyor. AMD işlemci konusunda iste uyumlu sürüm var ama kurulumu çok sancılı olabiliyor. Niresh için en son hangi sürüm çıktı tam bir bilgim yok.

Zaten oyun oynamıyorum. Monitöre görüntü gelsin yeter benim için

Yok ben arkadaş çalışmıyor dediği için örnek vermek istedim. Donanımınız da sadece işlemci biraz sıkıntı çıkarabilir. AMD işlemci konusunda bir tek Niresh Sürümler çalışıyor. Onuda google'da aratarak bulabilirsin. Kuruluma geçtiğinde %100 çalışma garantisi yok. Intel olsa sistemin sorunsuz kullanırsın derdim ama AMD için maalesef bir şey söyleyemeyeceğim.

Sisteme Mavericks 10.9.0 Niresh kurdum ama ekran kartını bir türlü tanıtamıyorum.
Ekran kartım ATI Radeon HD 7850.
Kext dosyalarını indirip yabancı sitelerde anlatıldığı gibi yapmaya çalıştım ama olmadı. Yardımlarınızı beklerim.

Öncelikle kurulumdan sonra ekran kartı kext'lerinin orijinallerinin yedeğini aldın mı? Eğer aldıysan sorun yok. Adım adım yeniden düzenleyebiliriz. Almadıysan internetten kartın için yüklediğin kextlerin aynılarının orjinallerini bulup bir kaç işlem yapacağız. Bana öncelikle hangi bootlaoder ile kurduğunu söylermisin. Çünkü temelde aynı işlem olsa da yapacağımız ayarlar biraz farklılık gösteriyor haliyle.

Şimdi kurduğum bilgisayarın başında değilim. Chamelon bootloader vardı usb'nin içinde. Yedek almamıştım Nasıl yapacağız?

Sıkıntı şöyle bir şey aslında. Ekran kartını 7 mb olarak gösteriyor. Safari, Twitter uygulaması, Finder gibi Apple uygulamalarında çok fazla titreme ve kayma oluyor. Google chrome kurdum onda sayfalarda falan sorun olmadı. Tek sorun film izlerken ağır çekim ilerlemesi oldu.

Son düzenleme:
Ekran kartı adını tanıdı ama hâlâ 7mb olarak gösteriyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…