A AzeYeraz Femtopat Katılım 4 Mayıs 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #1 Bilgisayar Windows 7'den 10Pro'ya guncellendi ve yanlislikla indirilen bir dosyadan trojan virusu dusmus durumda tek care format atma ama ben dosyalari nasıl yedekleyip format atacagimi bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2025
Bilgisayar Windows 7'den 10Pro'ya guncellendi ve yanlislikla indirilen bir dosyadan trojan virusu dusmus durumda tek care format atma ama ben dosyalari nasıl yedekleyip format atacagimi bilmiyorum.
12acar21 Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 354 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7520U CPU / 32 GB DDR4 RAM / x64 / 2TB SSD Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Formatta bu rehberi kullanabilirsiniz. Tek fark kurarken diskleri biçimlendirmek. Onu da halledebilirsiniz diye umuyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Formatta bu rehberi kullanabilirsiniz. Tek fark kurarken diskleri biçimlendirmek. Onu da halledebilirsiniz diye umuyorum.
xShankSx Centipat Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #3 Ben Chat GPT'ye sordum o anlattı öyle yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2025
12acar21 Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 354 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7520U CPU / 32 GB DDR4 RAM / x64 / 2TB SSD Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #4 xShankSx dedi: Ben Chat GPT'ye sordum o anlattı öyle yaptım. Genişletmek için tıkla... GPT'ye hiçbir zaman güvenmedim. Toplama işlemi yapmayı bilmiyor eğer free kullanıyorsanız. Rehber izleyerek yapmak daha güvenli. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2025
xShankSx dedi: Ben Chat GPT'ye sordum o anlattı öyle yaptım. Genişletmek için tıkla... GPT'ye hiçbir zaman güvenmedim. Toplama işlemi yapmayı bilmiyor eğer free kullanıyorsanız. Rehber izleyerek yapmak daha güvenli.