PC'ye Office programları nasıl indirilir?

Tatunka

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 Tİ / RYZEN 7 5800X / B550M PLUS DDR4 4600Mhz / Samsung 980 Pro 1 TB M.2 SSD / THERMALTAKE 750W / GSKİLL 16 GB 3200Mhz(2x8)
Mayıs'ta bir kasa PC toplatmıştım Vatan Bilgisayar'dan. Ardından ilk 3 ay işim düşmediği için fark etmedim ama okul başladıktan sonra sunum yapmam gerekince ben de PowerPoint'i PC'mde aradım ama bulamadım. Orijinal Windows 11 Home yazılımı var. Bu Office programlarını ücretsiz bir şekilde nasıl indirebilirim?

Microsoft Store üzerinden indirebiliyordun diye biliyorum yada hiç olmadı gezginlerden indir.
Ben gezginlerden indirmiştim 30 günlük deneme sürümü falan oluyor orijinal yani.

Mayıs'ta bir kasa PC toplatmıştım Vatan Bilgisayar'dan. Ardından ilk 3 ay işim düşmediği için fark etmedim ama okul başladıktan sonra sunum yapmam gerekince ben de PowerPoint'i PC'mde aradım ama bulamadım. Orijinal Windows 11 Home yazılımı var. Bu Office programlarını ücretsiz bir şekilde nasıl indirebilirim?

Windows 365 yazılımı üzerinden webapp olarak kullanabiliyorsun.

Webapp ne dersen internet sitesinin uygulamaya hali diyebiliriz. Microsoft uzun bir süredir Online bir şekilde Office'in ücretsiz kullanılmasına imkan tanıyor.

Ayrıca üniversite öğrencisiysen gerekli adımları uygulayarak ücretsiz bir şekilde Office'in tam sürümünü edinebilirsin. Senin için tek avantajı internet gerektirmiyor olması.

Ayrıca ms Office yerine LibreOffice, onlyoffice gibi özgür Office yazılımlarına yönelebilirsin.

Hocam sakın internetten crackli Microsoft Office'i indirmeyi denemeyin, %99'u virüslü. O yüzden üstte hocalarımın bahsettiği şeyleri yapabilirsiniz. Ayrıca bedava alternatiflere yönelebilirsiniz. Eğer 40 yıllık Microsoft Office emeklisi değilseniz aynı şeyleri yaparsınız sorunsuz.

Windows 365 yazılımı üzerinden webapp olarak kullanabiliyorsun.

Webapp ne dersen internet sitesinin uygulamaya hali diyebiliriz. Microsoft uzun bir süredir Online bir şekilde Office'in ücretsiz kullanılmasına imkan tanıyor.

Ayrıca üniversite öğrencisiysen gerekli adımları uygulayarak ücretsiz bir şekilde Office'in tam sürümünü edinebilirsin. Senin için tek avantajı internet gerektirmiyor olması.

Ayrıca ms Office yerine LibreOffice, onlyoffice gibi özgür Office yazılımlarına yönelebilirsin.

Yani dediğiniz ücretsiz sürümü sadece internet sitesinden mi kullanabiliyoruz? Yoksa PC mize indirebiliyor muyuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı