PC'ye Office programları nasıl indirilir?

532848

Decapat
Üniversiteye gidiyorum fakat daha açılmasına 1 ay gibi bir süre olduğu için ücretsiz Office programlarına erişim sağlayamıyorum, 1 2 aylık nereden ücretsiz kullanabilirim? (Virüslü olmazsa sevinirim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ücretsiz olarak ben LibreOffice kullanıyorum güzel program. 4 Office programıda var.
Microsoft office programları ile hazırlanan dosyayı açabilirim değil mi? Veya tam tersi benim hazırladıklarımı karşı taraf açabilir mi ve mekanik olarak aynı mı? Öğrenmek için istiyorum da o yüzden farklı olmasını istemem

Hocam ücretsiz olarak ben LibreOffice kullanıyorum güzel program. 4 Office programıda var.
PowerPoint, Excel, Word, Access

Açabilir hocam uzantılarda sıkıntı olmuyor YouTube üzerinden videolarını izleyebilirsiniz, ücretsiz program.

PowerPoint, Excel, Word, Access.

Derken direkt kendileri yok eşdeğerleri var.

PowerPoint, Excel, Word, Access

Açabilir hocam uzantılarda sıkıntı olmuyor YouTube üzerinden videolarını izleyebilirsiniz, ücretsiz program.

Derken direkt kendileri yok eşdeğerleri var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Libre kullanın. Lisanslı Microsoft Office 2019 um var ama yine de libre kullanıyorum.
Libre'nin son sürümü sorun çıkartıyor. En kararlı sürümü aşağıdaki linkte.
Linkini eklediğimi indirip kurun.

Bir aylık ücretsiz kullanabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya da internet üzerinden Microsoft 365 de kullanabilirsiniz.

Kurup görün. Memnun kalacaksınız. İşinize yaramaz veya beğenmezseniz kaldırırsınız. Tereddüt edecek bir durum zaten yok. Microsoft office ile yapabileceğiniz herşeyi yapabilirsiniz.
Açılma açısından da hiçbir sıkıntı yok. En fazla paragraflar biraz kaymış olabilir. O da uyumsuzluktan değil tercih edilen kenar boşluklarının veya yazı tipinin farklı olmasından kaynaklanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…