Üniversiteye gidiyorum fakat daha açılmasına 1 ay gibi bir süre olduğu için ücretsiz Office programlarına erişim sağlayamıyorum, 1 2 aylık nereden ücretsiz kullanabilirim? (Virüslü olmazsa sevinirim)
Üniversiteye gidiyorum fakat daha açılmasına 1 ay gibi bir süre olduğu için ücretsiz Office programlarına erişim sağlayamıyorum, 1 2 aylık nereden ücretsiz kullanabilirim? (virüslü olmazsa sevinirim)
Microsoft office programları ile hazırlanan dosyayı açabilirim değil mi? Veya tam tersi benim hazırladıklarımı karşı taraf açabilir mi ve mekanik olarak aynı mı? Öğrenmek için istiyorum da o yüzden farklı olmasını istemem
Microsoft Office programları ile hazırlanan dosyayı açabilirim değil mi? Veya tam tersi benim hazırladıklarımı karşı taraf açabilir mi ve mekanik olarak aynı mı? Öğrenmek için istiyorum da o yüzden farklı olmasını istemem.
Libre kullanın. Lisanslı Microsoft Office 2019 um var ama yine de libre kullanıyorum.
Libre'nin son sürümü sorun çıkartıyor. En kararlı sürümü aşağıdaki linkte.
Linkini eklediğimi indirip kurun.
Arkadaşlar ben bilgisayarımı tamire verdim. Bilgisayar sıfırlandı. Windows 11 kurdum ve bilgileri geri yükledim. Windows Excel Word gibi uygulamalar yok. Nasil indirebilirim?
Microsoft office programları ile hazırlanan dosyayı açabilirim değil mi? Veya tam tersi benim hazırladıklarımı karşı taraf açabilir mi ve mekanik olarak aynı mı? Öğrenmek için istiyorum da o yüzden farklı olmasını istemem
Kurup görün. Memnun kalacaksınız. İşinize yaramaz veya beğenmezseniz kaldırırsınız. Tereddüt edecek bir durum zaten yok. Microsoft office ile yapabileceğiniz herşeyi yapabilirsiniz.
Açılma açısından da hiçbir sıkıntı yok. En fazla paragraflar biraz kaymış olabilir. O da uyumsuzluktan değil tercih edilen kenar boşluklarının veya yazı tipinin farklı olmasından kaynaklanabilir.