K Kromik Kilopat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, telefonumdan bilgisayarıma dosya atmak istiyorum. Kabloyu telefonuma takıyorum, şarj olmasına rağmen bilgisayarda çıkmıyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2020
Arkadaşlar merhaba, telefonumdan bilgisayarıma dosya atmak istiyorum. Kabloyu telefonuma takıyorum, şarj olmasına rağmen bilgisayarda çıkmıyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
R Rustler07 Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #2 Telefonunda şifre var ise, şifreni açmadığın sürece bilgisayarında dosyalar gözükmez diye biliyorum. şifreyi açmadıysan açıp tekrar dene
Telefonunda şifre var ise, şifreni açmadığın sürece bilgisayarında dosyalar gözükmez diye biliyorum. şifreyi açmadıysan açıp tekrar dene
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 19 Ekim 2020 #3 Telefonuna bildirim geliyor, ne yapmak istersin diye. Onaylamadığın sürece sadece şarj olur.
E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 19 Ekim 2020 #4 Telefonunun bildirim kısmında ne yapmak istiyorsunuz diye bir şey çıkacak. Oradan dosya aktarmayı seçerseniz olacaktır.
Telefonunun bildirim kısmında ne yapmak istiyorsunuz diye bir şey çıkacak. Oradan dosya aktarmayı seçerseniz olacaktır.
K Kromik Kilopat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #5 exTypen dedi: Telefonunun bildirim kısmında ne yapmak istiyorsunuz diye bir şey çıkacak. Oradan dosya aktarmayı seçerseniz olacaktır. Genişletmek için tıkla... Kanka gelmiyor işte sadece şarj oluyor ayda yılda bir geliyor.
exTypen dedi: Telefonunun bildirim kısmında ne yapmak istiyorsunuz diye bir şey çıkacak. Oradan dosya aktarmayı seçerseniz olacaktır. Genişletmek için tıkla... Kanka gelmiyor işte sadece şarj oluyor ayda yılda bir geliyor.
LugeR1 Decapat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 159 Çözümler 3 26 Ekim 2021 #6 Kromik dedi: Kanka gelmiyor işte sadece şarj oluyor ayda yılda bir geliyor. Genişletmek için tıkla... ne yaptın sorunu çözdünmü
Kromik dedi: Kanka gelmiyor işte sadece şarj oluyor ayda yılda bir geliyor. Genişletmek için tıkla... ne yaptın sorunu çözdünmü