Legend_Jacobs Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #1 3 günlük tatile gideceğim kedimi yalnız bırakıyorum. Evde uzaktan laptopa bağlanıp görüntülu aramaya katılmak için Team Viewer indirdim ancak her bağlantıda laptop üzerinden onay istiyor. Başka yolu var mı?
3 günlük tatile gideceğim kedimi yalnız bırakıyorum. Evde uzaktan laptopa bağlanıp görüntülu aramaya katılmak için Team Viewer indirdim ancak her bağlantıda laptop üzerinden onay istiyor. Başka yolu var mı?
shase Decipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 505 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 7640HS Ekran Kartı (GPU): NVIDIA GeForce RTX 4060 (8GB VRAM, 120W TDP) RAM: 16GB GDDR5 Depolama: 1TB NVMe SSD Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #2 TeamViewer'ı aç ve üst menüdeki "Ekstralar" (Extras) sekmesine tıkla. "Seçenekler" (Options) kısmına gir. Sol tarafta "Güvenlik" (Security) bölümünü seç. "Kişisel şifre" (Personal Password) oluştur. Bu şifreyi her zaman kullanabileceksin. Şifreyi belirledikten sonra, "Sabit şifre kullanarak bağlan" seçeneğini aktif et.
TeamViewer'ı aç ve üst menüdeki "Ekstralar" (Extras) sekmesine tıkla. "Seçenekler" (Options) kısmına gir. Sol tarafta "Güvenlik" (Security) bölümünü seç. "Kişisel şifre" (Personal Password) oluştur. Bu şifreyi her zaman kullanabileceksin. Şifreyi belirledikten sonra, "Sabit şifre kullanarak bağlan" seçeneğini aktif et.
Legend_Jacobs Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #3 parola her bağlantıdan sonra değişme seçeneği açıkmış kapattım şuan sorunsuz çalışıyor teşekkürler shase dedi: TeamViewer'ı aç ve üst menüdeki "Ekstralar" (Extras) sekmesine tıkla. "Seçenekler" (Options) kısmına gir. Sol tarafta "Güvenlik" (Security) bölümünü seç. "Kişisel şifre" (Personal Password) oluştur. Bu şifreyi her zaman kullanabileceksin. Şifreyi belirledikten sonra, "Sabit şifre kullanarak bağlan" seçeneğini aktif et. Genişletmek için tıkla...
parola her bağlantıdan sonra değişme seçeneği açıkmış kapattım şuan sorunsuz çalışıyor teşekkürler shase dedi: TeamViewer'ı aç ve üst menüdeki "Ekstralar" (Extras) sekmesine tıkla. "Seçenekler" (Options) kısmına gir. Sol tarafta "Güvenlik" (Security) bölümünü seç. "Kişisel şifre" (Personal Password) oluştur. Bu şifreyi her zaman kullanabileceksin. Şifreyi belirledikten sonra, "Sabit şifre kullanarak bağlan" seçeneğini aktif et. Genişletmek için tıkla...