PC'ye virüs bulaşmış olabilir mi?

quAREzX

Centipat
Merhaba, ben 3 4 hafta önce crack bir oyun indirdim sonrasında rav enpoint diye bir şey daha geldi Denetim Masası'na. İlk silmeye calıştım silinmedi hatta silmeye çalıştıkca yüklendi en son silindi. Şu an denetim masasında veya gorev yoneticisinde görünmüyor. Ama PC oyunlarda FPS dusurmeye basladı. Onunla alakalı olabilir mi?

Crackli oyunu indirdiğiniz link nedir?

Uygulama kendini gizlemiş olabilir format şart görüşümce.

MSI Afterburner ile FPS, kullanım, sıcaklıklara bakın. Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yapın. (sırayla)

MSI Afterburner ile FPS, kullanım, sıcaklıklara bakın. Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yapın. (sırayla)

Malwarebytes'i denedim bir şey göremedim ama yine de bir FPS düşüşü var. Oyunda FPS sınırı 300 normalde ve 270 falan alırım singleplayerde. Şu an 107 falan, bayağı düştü.

Crackli oyunu indirdiğiniz link nedir?

https://www.fullprogramlarindir.net/half-life-opposing-force-indir-full.html

Uygulama kendini gizlemiş olabilir format şart görüşümce.

Ben bu hataya bir kez daha düşmüştüm, yine aynı uygulama indi crack bir uygulamadan. PC'ye format atmadım, sıfırladım o zaman ve PC düzeldi. Şu an da sıfırlasam format atmadan sağlıklı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…