Modified edilmiş yani kısaca değiştirilmiş ISO dosyalarıyla kurulum gerçekleştirdiğinde normalde kurulum ekranında farklı seçenekler görebilirsin. Kurulum tamamlandıktan sonra ekranda doğrudan masaüstü simgeleri ve s gibi ayarlarla karşılaşabilirsin. Ayrıca başlangıc ekranına services.msc yazıp veya Windows Logo + R tuşuna basarak açılan pencereye services.msc yazıp hizmetleri kontrol edebilirsin. Hangileri kapatılmış veya değiştirilmiş diye. Windows Update gibi mesela. Adam belki ISO dosyasına zararlı gömmüştür ne bilirsin?
Modified edilmiş yani kısaca değiştirilmiş ISO dosyalarıyla kurulum gerçekleştirdiğinde normalde kurulum ekranında farklı seçenekler görebilirsin. Kurulum tamamlandıktan sonra ekranda doğrudan masaüstü simgeleri ve s gibi ayarlarla karşılaşabilirsin. Ayrıca başlangıc ekranına services.msc yazıp veya Windows Logo + R tuşuna basarak açılan pencereye services.msc yazıp hizmetleri kontrol edebilirsin. Hangileri kapatılmış veya değiştirilmiş diye. Windows Update gibi mesela. Adam belki ISO dosyasına zararlı gömmüştür nebilirsin?
Aynı sorunun bir benzeri vardı bende de eski konularıma bakın sürekli hacklendim mi? Veya aldığım telefon orijinal mi? Hatta bu yuzden telefonu bıle parcaladıgım olmustu diye konular açıyordum buna zamanla alışıyorsunuz bende sizin korkuyordum ama sonradan takmamaya başlıyorsunuz.
Aynı sorunun bir benzeri vardı bende de eski konularıma bakın sürekli hacklendim mi? Veya aldığım telefon orijinal mi? Hatta bu yuzden telefonu bıle parcaladıgım olmustu diye konular açıyordum buna zamanla alışıyorsunuz bende sizin korkuyordum ama sonradan takmamaya başlıyorsunuz.
Normal hayatıma devam edin şu sürede kendinize bir meşguliyet bulun sonradan otomatık unutuyorsunuz aklınıza gelsede amaaan dıyıp gecersınız. Eki Görüntüle 1655292
Hocam bende oyun falan oynarım herhalde unutmak için. Sizce şu an mi format atayım yoksa yarın mi? Artık tertemiz şekilde adamakıllı kullanacağım ya.
Simdi mi kurayim sabaha mi?
Hocam bende oyun falan oynarım herhalde unutmak için. Sizce şu an mi format atayım yoksa yarın mi? Artık tertemiz şekilde adamakıllı kullanacağım ya.
Simdi mi kurayim sabaha mi?