AnDyLoW Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 78 25 Ocak 2021 #1 Merhaba be DDR3 sistemine yeni RAM aldim DDR3 4 GB 1333MHz takili olan DDR3 4 GB 1600MHz PC 8gbb görüyor ama kullanilabilir miktar 3.90 GB nasıl duzeltebilirim?
Merhaba be DDR3 sistemine yeni RAM aldim DDR3 4 GB 1333MHz takili olan DDR3 4 GB 1600MHz PC 8gbb görüyor ama kullanilabilir miktar 3.90 GB nasıl duzeltebilirim?
Bariso Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 390 Çözümler 3 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Youtube Channel Marketing 25 Ocak 2021 #2 işletim sistemi 32bit se ondan olabilir,ramler uyuşmamışta olabilir. Tam fikrim yok ama isterseniz bu siteden bir inceleyin Farklı mhz ram' ler bilgisayarda çalışır mı (andronova.net) Artı 0 Eksi
işletim sistemi 32bit se ondan olabilir,ramler uyuşmamışta olabilir. Tam fikrim yok ama isterseniz bu siteden bir inceleyin Farklı mhz ram' ler bilgisayarda çalışır mı (andronova.net)
emreuls Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 307 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #3 RAM'lerin slotlarını değiştirmeyi dene ve msconfig seçeneğinden bellek üst sınırı limiti açıksa kapayınız. Artı 0 Eksi
RAM'lerin slotlarını değiştirmeyi dene ve msconfig seçeneğinden bellek üst sınırı limiti açıksa kapayınız.
KS KS AnDyLoW Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 78 25 Ocak 2021 #4 emreuls dedi: RAM'lerin slotlarını değiştirmeyi dene ve MSConfig seçeneğinden bellek üst sınırı limiti açıksa kapayınız. Genişletmek için tıkla... Bellek üst sınırı limiti kapalı. ya bana kesin bi çözüm lazım bir an önce Artı 0 Eksi
emreuls dedi: RAM'lerin slotlarını değiştirmeyi dene ve MSConfig seçeneğinden bellek üst sınırı limiti açıksa kapayınız. Genişletmek için tıkla... Bellek üst sınırı limiti kapalı. ya bana kesin bi çözüm lazım bir an önce