PC'yi açıp resetlemek sisteme zarar verir mi?

Dran

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz 32MB MSI PRO A620M-E 6000MHz(OC) DDR5
2xGOODRAM 16GB IRDM BLACK 5600MHz CL30 DDR5 MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 16G OC 16GB GOODRAM 1TB PX500
PC her actıgımda kastıgı ıcın sureklı acıp bıraz bekleyıp reset atıyorum. Sorun cozulene kadar boyle devam edecek gıbı. Actıktan sonra boyle resetlemek sısteme zarar verır mı? Gunde 1 kere veya 2 kere PC'yı acıp 2 3 dk sonra reset atıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC her actıgımda kastıgı ıcın sureklı acıp bıraz bekleyıp reset atıyorum. Sorun cozulene kadar boyle devam edecek gıbı. Actıktan sonra boyle resetlemek sısteme zarar verır mı? Gunde 1 kere veya 2 kere PC'yı acıp 2 3 dk sonra reset atıyorum.
Açıkken birden gücü kesmeniz bazı ön yükleme dosyalarının açılışta yüklenememesine ve sistemin çökmesine neden olabilir onun dışında bir lambayı açıp kapamak gibi düşünebilirsiniz bir zararı olacağını düşünmüyorum.

Açıkken birden gücü kesmeniz bazı ön yükleme dosyalarının açılışta yüklenememesine ve sistemin çökmesine neden olabilir onun dışında bir lambayı açıp kapamak gibi düşünebilirsiniz bir zararı olacağını düşünmüyorum.

Belki bir şey yapıyordur diye bekliyorum ama düzelmiyor oyunlara girip deniyorum kasma devam ediyor o yüzden bilgisayari yeniden başlata basıp reset atıyorum kasadan atmama gerek kalmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı