Scharsvesd Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 109 Çözümler 3 23 Kasım 2022 #1 Babam PC'yi yasakladı ama annemle babam evde yokken ben açıp oynuyorum babamın açtığımı anlamasının bir yolu var mı? Varsa söyleyebilir misiniz?
Babam PC'yi yasakladı ama annemle babam evde yokken ben açıp oynuyorum babamın açtığımı anlamasının bir yolu var mı? Varsa söyleyebilir misiniz?
EfeCoban Hectopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 174 23 Kasım 2022 #2 Scharsvesd dedi: Babam PC'yi yasakladı ama annemle babam evde yokken ben açıp oynuyorum babamın açtığımı anlamasının bir yolu var mı? Varsa söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Odanda kamera varsa olabilir. Artı 0 Eksi
Scharsvesd dedi: Babam PC'yi yasakladı ama annemle babam evde yokken ben açıp oynuyorum babamın açtığımı anlamasının bir yolu var mı? Varsa söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Odanda kamera varsa olabilir.
ICECOLDz Centipat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #3 Scharsvesd dedi: Babam PC'yi yasakladı ama annemle babam evde yokken ben açıp oynuyorum babamın açtığımı anlamasının bir yolu var mı? Varsa söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Telefonunda modem uygulaması yüklü ise bilgisayarın anlık olarak açılıp açılmadığını görebilir hatta telefondan interneti bile kesebilir. Artı 0 Eksi
Scharsvesd dedi: Babam PC'yi yasakladı ama annemle babam evde yokken ben açıp oynuyorum babamın açtığımı anlamasının bir yolu var mı? Varsa söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Telefonunda modem uygulaması yüklü ise bilgisayarın anlık olarak açılıp açılmadığını görebilir hatta telefondan interneti bile kesebilir.
KS KS Scharsvesd Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 109 Çözümler 3 23 Kasım 2022 #4 EfeCoban dedi: Odanda kamera varsa olabilir. Genişletmek için tıkla... Bayağı zekiymişsin kanka ya , ben bilgisayarın içindeki bir program ya da Windows'un kendi özelliği var mı anlamında sordum. Artı 0 Eksi
EfeCoban dedi: Odanda kamera varsa olabilir. Genişletmek için tıkla... Bayağı zekiymişsin kanka ya , ben bilgisayarın içindeki bir program ya da Windows'un kendi özelliği var mı anlamında sordum.
draftleet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.465 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #5 Scharsvesd dedi: Babam PC'yi yasakladı ama annemle babam evde yokken ben açıp oynuyorum babamın açtığımı anlamasının bir yolu var mı? Varsa söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yasaklı iken yasaklı bilgisayardan konu açman hoşuma gitti umarım baban forum üyesi değildir burada açtığın konudan öğrenebilir artık Artı 0 Eksi
Scharsvesd dedi: Babam PC'yi yasakladı ama annemle babam evde yokken ben açıp oynuyorum babamın açtığımı anlamasının bir yolu var mı? Varsa söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yasaklı iken yasaklı bilgisayardan konu açman hoşuma gitti umarım baban forum üyesi değildir burada açtığın konudan öğrenebilir artık
EfeCoban Hectopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 174 23 Kasım 2022 #6 Scharsvesd dedi: Bayağı zekiymişsin kanka ya, ben bilgisayarın içindeki bir program ya da Windows'un kendi özelliği var mı anlamında sordum. Genişletmek için tıkla... Öyle. Artı 0 Eksi
Scharsvesd dedi: Bayağı zekiymişsin kanka ya, ben bilgisayarın içindeki bir program ya da Windows'un kendi özelliği var mı anlamında sordum. Genişletmek için tıkla... Öyle.