F furkan00000 Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #1 Bilgisayarım önceden hiçbir şey yokken bir anda kendini kapatıp uyku moduna girip fanlari aşırı hızlı çalıştırıyordu fakat simdi açtım işlemciye baktım sorun yok geri taktım. Şimdi kasayı açtığımda kendini uyku moduna alıyor kendi kendine.
Bilgisayarım önceden hiçbir şey yokken bir anda kendini kapatıp uyku moduna girip fanlari aşırı hızlı çalıştırıyordu fakat simdi açtım işlemciye baktım sorun yok geri taktım. Şimdi kasayı açtığımda kendini uyku moduna alıyor kendi kendine.
F furkan00000 Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #3 Nasil düzeltebilirim
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.990 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #4 furkan00000 dedi: Nasil düzeltebilirim. Genişletmek için tıkla... Macun yenillersin bakım yaparsın.
İnton Raiha Yoctopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 12 1 Şubat 2025 #5 furkan00000 dedi: Nasil düzeltebilirim. Genişletmek için tıkla... İnternetin güzelliklerini kullanarak YouTube'da bir sürü eğitici videolar var. Yabancı kanallar iyi anlatıyor.
furkan00000 dedi: Nasil düzeltebilirim. Genişletmek için tıkla... İnternetin güzelliklerini kullanarak YouTube'da bir sürü eğitici videolar var. Yabancı kanallar iyi anlatıyor.
F furkan00000 Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #6 İnton Raiha dedi: İnternetin güzelliklerini kullanarak YouTube'da bir sürü eğitici videolar var. Yabancı kanallar iyi anlatıyor. Genişletmek için tıkla... Kankam baktim ki buraya yazdım hepsi windowstan hallediyor ben pcyi açarken uyku moduna sokuyor
İnton Raiha dedi: İnternetin güzelliklerini kullanarak YouTube'da bir sürü eğitici videolar var. Yabancı kanallar iyi anlatıyor. Genişletmek için tıkla... Kankam baktim ki buraya yazdım hepsi windowstan hallediyor ben pcyi açarken uyku moduna sokuyor
İnton Raiha Yoctopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 12 1 Şubat 2025 #7 furkan00000 dedi: Kankam baktim ki buraya yazdım hepsi Windows'tan hallediyor ben PC'yi açarken uyku moduna sokuyor. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma. Bende farklı durum var benim laptopun kapağını kapatıp açtığımda PC yeniden başlıyor. Çözemedim gitti.
furkan00000 dedi: Kankam baktim ki buraya yazdım hepsi Windows'tan hallediyor ben PC'yi açarken uyku moduna sokuyor. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma. Bende farklı durum var benim laptopun kapağını kapatıp açtığımda PC yeniden başlıyor. Çözemedim gitti.