PC'yi formatlamadan Windows 11'den 10'a geçebilir miyim?

Daha fazla  
Windows 10'dan Windows 11'e geçtim. 10 günden fazla kullandım dolayısıyla Windows 10 silinmiş oldu, ilerleyen süreçlerde Windows 11'den soğumaya başladım. Öncesinden format işlerinde ve Windows 10 kurma sürecinde bayağı sorun yaşamıştım ve bu bana 500 TL'ye mal olmuştu. Demem o ki PC'yi formatlamadan Windows 10'a geçebilir miyim?

iso dosyasını indirerek geçiliyor sanırım.Ve ayrıca 500 tl neye verdiniz?

geçersin kendi sitesinde windows 10 aracı var ordan yaparsın

İso ile geçersin 500 TL felan gerek yok sağlamlisanstan 60 TL'ye eğer keyin yok ise lisans alırsın olur biter.

Sırasıyla Başlat > Ayarlar > Sistem > Kurtarma seçeneğini seçin. Açılan ekranda “Geri Git” seçeneğine tıklayın ve Windows 10'a hızlı bir şekilde geri dönün bunu uygulayın.

PC'yi formatlamak yani bir Windows 10 kurmak basit bir islemdir. Bir tane en az 8 GB USB bellek olmasi ve Technopat Windows 10 kurulum videosunu izlemenin yeterli olacagini dusunuyorum. Formatlamadan kastiniz USB ile kurmayaraksa Windows 10 ISO dosyasi indirip icerisindeki setup.exe ile kurmayi deneyebilirsiniz ancak cogu zaman ise yaramiyor.

Geri dönme süresini geçmiş hocam, sıfırdan Windows kurulumu nasıl 500₺ masraf yarattı bu arada?

PC'ye formatı attım USB'yi taktım kurulum ekranı geldi yükleme sırasında PC gitti, gidiş o gidiş. Bilgili bir arkadaşa gösterdim bir ton şey denedik olmuyor. Tamircide çalışmış bir arkadaşta baktı o da çözemedi sonunda tamirciye gittim. Tamircinin dediğine göre BIOS kökten naneyi yemiş bana 500 TL'ye yakın bir fiyat çekti. El mahkum o tamirciye verdim yaşadığım yerdeki diğer yerler çok güvenilir değildi neyse ki halloldu :/

Tamircinin dediğine göre BIOS kökten naneyi yemiş bana 500 TL'ye yakın bir fiyat çekti.
Bence iyi bir seçim olmamış o tamirciye gitmek, 500 TL'lik ne yapmış olabilir? Ayrıca durduk yere BIOS neden arızalansın? Keşke sormak için forumda konu açsaydınız.

Format basit bir işlemdir hocam, sırf format attınız diye bilgisayara bir şey olmaz. Ayrıca Windows 11'den Windows 10'a geçebilseydiniz bile pek kararlı çalışmazdı büyük ihtimalle.

Tamirci iyi sallamış sanırım, bios kaynaklı bir sorun olacağını sanmam. En azından disk kaynaklı sorun vs deselermis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…