H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 9 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar Uplay üzerinden Rainbow Six Siege indiriyorum. Ben bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra oyunu indirmeye kaldığı yerden devam eder mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2020
Arkadaşlar Uplay üzerinden Rainbow Six Siege indiriyorum. Ben bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra oyunu indirmeye kaldığı yerden devam eder mi?
3 332005 Kilopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 890 9 Ağustos 2020 #2 Hacışakirbey dedi: Arkadaşlar Uplay üzerinden Rainbow Six Siege indiriyorum. Ben bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra oyunu indirmeye kaldığı yerden devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Oyun indirirken PC'yı kapatma.
Hacışakirbey dedi: Arkadaşlar Uplay üzerinden Rainbow Six Siege indiriyorum. Ben bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra oyunu indirmeye kaldığı yerden devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Oyun indirirken PC'yı kapatma.
H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 9 Ağustos 2020 #3 332005 dedi: Oyun indirirken PC'yı kapatma. Genişletmek için tıkla... Yani PC'yi kapatınca indirme gidiyor değil mi?
332005 dedi: Oyun indirirken PC'yı kapatma. Genişletmek için tıkla... Yani PC'yi kapatınca indirme gidiyor değil mi?
pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.991 Çözümler 12 Yer Bursa 9 Ağustos 2020 #4 Devam eder.
3 332005 Kilopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 890 9 Ağustos 2020 #5 Hacışakirbey dedi: Yani PC'yi kapatınca indirme gidiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet PC'yi oyun inerken açık bırak indirmenin sıfırdan başlama ihtimali var.
Hacışakirbey dedi: Yani PC'yi kapatınca indirme gidiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet PC'yi oyun inerken açık bırak indirmenin sıfırdan başlama ihtimali var.