PC'yi Kasten Bozmak

Tuna Boz

Hectopat
Katılım
26 Nisan 2015
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaslar, benim evde külüstür, iş yapmaz bir bilgisayarım var. Bu ay sonunda ise yenisini alacaktık ama bazı sosyal sebeplerden dolayı babam madem külüstür bozulsun en iyisini alırız dedi. Asıl sorum şu, PC'yi nasıl kasten bozabilirim ? Teknik servis kasten bir iş olduğunu anlamasın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Sosyal'de bu tarz konular açılmamalı, sonuçta baban, kandırmak iyi bir şey değil. Babana açıkça anlat, bilgisayar kendiliğinden bozulmaz, akrabamıza verelim veya satışa çıkaralım de.
Eline diline sağlık çok iyi özetlemişsin.Bencede babanı zorlama açıkça gidip ona yenisini istediğini söyle.
 
Neden bozuyorsun ? Teknik servis kesin sorunu bulur. Git birine ver hayrına yada sat. Ayrıca ailenin maddi imkanı bir bilgisayar almaya yeterli mi ?
 
Benimde bir külüstür notebook'um var. Şuan mesajı ondan yazıyorum ve hiç bozmayı düşünmüyorum. Özellikleri düşük yeni oyunları açmıyor . Kasten bozmak yerine para biriktrip taksitli alabilirsin. Ve bilisayarı olmayan birine vererek insanları mutlu edebilirsin.

2009'dan önceki oyunları açıyor.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı