Arkadaslar, benim evde külüstür, iş yapmaz bir bilgisayarım var. Bu ay sonunda ise yenisini alacaktık ama bazı sosyal sebeplerden dolayı babam madem külüstür bozulsun en iyisini alırız dedi. Asıl sorum şu, PC'yi nasıl kasten bozabilirim ? Teknik servis kasten bir iş olduğunu anlamasın.
Ailen almıyorsa muhakkak bir sebebi vardır. Elindeki sistemi bozup aileni neden maddi bir zorluk içerisine sokuyorsun ? Ayrıca teknik servis anlar nasıl bozulduğunu.
Bence Sosyal'de bu tarz konular açılmamalı, sonuçta baban, kandırmak iyi bir şey değil. Babana açıkça anlat, bilgisayar kendiliğinden bozulmaz, akrabamıza verelim veya satışa çıkaralım de.
Bence Sosyal'de bu tarz konular açılmamalı, sonuçta baban, kandırmak iyi bir şey değil. Babana açıkça anlat, bilgisayar kendiliğinden bozulmaz, akrabamıza verelim veya satışa çıkaralım de.
Benimde bir külüstür notebook'um var. Şuan mesajı ondan yazıyorum ve hiç bozmayı düşünmüyorum. Özellikleri düşük yeni oyunları açmıyor . Kasten bozmak yerine para biriktrip taksitli alabilirsin. Ve bilisayarı olmayan birine vererek insanları mutlu edebilirsin.