apex38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.017 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:45 #1 Arkadaşlar PC'yi tuş ile nasıl çalıştırıyorduk önceden space tuşuna basınca Power tuşuna basmısım gibi açılırdı. Nasıl yaptığımı unuttum. Sistemim Windows 10 Pro. Bilen var mı acaba?
Arkadaşlar PC'yi tuş ile nasıl çalıştırıyorduk önceden space tuşuna basınca Power tuşuna basmısım gibi açılırdı. Nasıl yaptığımı unuttum. Sistemim Windows 10 Pro. Bilen var mı acaba?
Çözüm apex38 Dün 21:08 Marix dedi: @apex38, BIOS'tan Power on keyboard ayarını açıp yapıyorduk, ama USB klavyede çalışmaz, PS2 klavye gerekli. @apex38 Genişletmek için tıkla... Buldum hocam klavyem PS2 kutucuğu işaretleyip uygulayınca PC Power tuşu gibi hangi tuşa basarsanız PC açılıyor
Marix dedi: @apex38, BIOS'tan Power on keyboard ayarını açıp yapıyorduk, ama USB klavyede çalışmaz, PS2 klavye gerekli. @apex38 Genişletmek için tıkla... Buldum hocam klavyem PS2 kutucuğu işaretleyip uygulayınca PC Power tuşu gibi hangi tuşa basarsanız PC açılıyor
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.432 Çözümler 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:48 #2 Uyku moduna alın, kapatmak yerine. Başka yolu olduğunu sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Marix Zettapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.594 Çözümler 1.013 Dün 19:48 #3 @apex38, BIOS'tan Power on keyboard ayarını açıp yapıyorduk, ama USB klavyede çalışmaz, PS2 klavye gerekli. @apex38 Artı 0 Eksi
@apex38, BIOS'tan Power on keyboard ayarını açıp yapıyorduk, ama USB klavyede çalışmaz, PS2 klavye gerekli. @apex38
KS KS apex38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.017 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:08 #4 Marix dedi: @apex38, BIOS'tan Power on keyboard ayarını açıp yapıyorduk, ama USB klavyede çalışmaz, PS2 klavye gerekli. @apex38 Genişletmek için tıkla... Buldum hocam klavyem PS2 kutucuğu işaretleyip uygulayınca PC Power tuşu gibi hangi tuşa basarsanız PC açılıyor Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (26).png 1,6 MB · Görüntüleme: 5 Artı 0 Eksi Çözüm
Marix dedi: @apex38, BIOS'tan Power on keyboard ayarını açıp yapıyorduk, ama USB klavyede çalışmaz, PS2 klavye gerekli. @apex38 Genişletmek için tıkla... Buldum hocam klavyem PS2 kutucuğu işaretleyip uygulayınca PC Power tuşu gibi hangi tuşa basarsanız PC açılıyor
Marix Zettapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.594 Çözümler 1.013 Dün 21:10 #5 @apex38, evet çalışır. BIOS'da ayarın açık olması gerekiyor, sizde açıkmış demek ki. Artı 0 Eksi
KS KS apex38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.017 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:13 #6 Marix dedi: @apex38, evet çalışır. BIOS'da ayarın açık olması gerekiyor, sizde açıkmış demek ki. Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok daha önce de böyle aktif ediyordum BIOS'u çok önceden aktif etmiş olabilirim dediğiniz gibi Artı 0 Eksi
Marix dedi: @apex38, evet çalışır. BIOS'da ayarın açık olması gerekiyor, sizde açıkmış demek ki. Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok daha önce de böyle aktif ediyordum BIOS'u çok önceden aktif etmiş olabilirim dediğiniz gibi