PC'yi nasıl temizlemeliyim?

yigitkjjjjlll

Decapat
Merhaba, ben PC'yı alalı 9 ay oldu ve fön makınasının soğuk kısmı ıle PC'yı temızledım sonra ise anakartta bir sorun oluştu gittik ve temızlememden dolayı oldugu soylendi. Pek ınanmadım ama kasaya zarar vermedem temızlemem için yöntem soyler mısınız?

Merhaba, ben PC'yı alalı 9 ay oldu ve fön makınasının soğuk kısmı ıle PC'yı temızledım sonra ise anakartta bir sorun oluştu gittik ve temızlememden dolayı oldugu soylendi. Pek ınanmadım ama kasaya zarar vermedem temızlemem için yöntem soyler mısınız?

Bebek gibi davran kasaya.

Kompressör veya Fön makinesiyle temizlenir toz fırçası varsa üstünden geçersin hafifçe o kadar zaten su döküp yıkayacak halimiz yok :) sorun başka bir şey olabilir arkadaşın dediği gibi.

Hocam benim bilgisayarcı direkt boya fırçasıyla girdi makineye. HDD'ye fazla bulaşma anakartı komple fırçayla narince sil fanları temizle su veya kolonyayla uğraşma damlarsa sıkıntı yani kısa cevap boya fırçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı