PC'yi satıp PS alınır mı?

emirsğk

Femtopat
Şu anda ortalamanın altı bir sisteme sahibim. Değeri ikinci elde yaklaşık 10 bin TL civarı. Benim de 14 civarı birikmişim var. Diyorum ki acaba PC'yi satıp 24 bine CD'li PS5 Slim alınır mı?

Sistem özelliklerine göre satıp satamayacağın hakkında bir fiyat biçelim. Sistem özelliklerini belirt.

Sistem özelliklerin nedir? PS alacaksan da bir o kadar da oyunlara da para vermen gerekir, bunu da göz önünde bulundurman gerek.

Bence alınmaz PS oyunları çok pahalı ve alabileceğin alternatif bir yer de yok PS'yi alırsın oyunsuz kalırsın. PC de en azından rpic Games gibi alternatif ucuz yerler var.

Bence alınmaz. Hatta elindeki sistemi yükselt. PC'nin ömrü daha uzun. En kötüsü bir tane 3060 veya 4060'lı ekran kartlı sistem bakman tavsiyem.

Bence değmez onun yerine ps kolu alıp uyumlu oyunları bilgisayarından o kolla oynayabilirsin.

Elinin altında her daim bir PC olmalı. 14K ya ikinci el temiz PS5 bulabilirsin ne gerek var 24K vermeye hem PC olur hem PS5.

Şu anda ortalamanın altı bir sisteme sahibim. Değeri ikinci elde yaklaşık 10 bin TL civarı. Benim de 14 civarı birikmişim var. Diyorum ki acaba PC'yi satıp 24 bine CD'li PS5 Slim alınır mı?
Sistem özelliklerin nedir?

Sistem özelliklerinizi söylerseniz net bir cevap vermek daha kolay olur fakat ben yine de elinizde bir bilgisayar olmasını öneririm, özellikle öğrenci iseniz vb. lazım olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…