Xariez Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 106 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #11 HALED BİN VELİD dedi: Umarım bilgisayarınız hızlı gelir görüşürüz. Genişletmek için tıkla... Bunu tamamen unutmuşum bilgisayarımı aldım tek kötu yani adam montaj için benden 100TL aldı şu anlık bir prooblem yok PC de.
HALED BİN VELİD dedi: Umarım bilgisayarınız hızlı gelir görüşürüz. Genişletmek için tıkla... Bunu tamamen unutmuşum bilgisayarımı aldım tek kötu yani adam montaj için benden 100TL aldı şu anlık bir prooblem yok PC de.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 19 Ağustos 2021 #12 Xariez dedi: Bunu tamamen unutmuşum, bilgisayarımı aldım. Tek kötü yani adam montaj için benden 100TL aldı. Şu anlık bir problem yok PC'de. Genişletmek için tıkla... Montaj için 100 TL çok da uçuk değil, normal fiyat.
Xariez dedi: Bunu tamamen unutmuşum, bilgisayarımı aldım. Tek kötü yani adam montaj için benden 100TL aldı. Şu anlık bir problem yok PC'de. Genişletmek için tıkla... Montaj için 100 TL çok da uçuk değil, normal fiyat.
Xariez Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 106 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #13 Başka bir forumda 100 TL cok fazla denilmisti ondan yola cikarak dedim.
Empty1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 1.207 Çözümler 4 19 Ağustos 2021 #14 Parçaların seri numarasını yaz bir yere, bilgisayardan anlamıyorsanda iyi anlıyormuş gibi konuş ya da bilen birini götür yanında.
Parçaların seri numarasını yaz bir yere, bilgisayardan anlamıyorsanda iyi anlıyormuş gibi konuş ya da bilen birini götür yanında.
Xariez Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 106 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #15 Empty1 dedi: Parçaların seri numarasını yaz bir yere, bilgisayardan anlamıyorsanda iyi anlıyormuş gibi konuş ya da bilen birini götür yanında. Genişletmek için tıkla... Kanka goturdum getirdim kullanıyorum
Empty1 dedi: Parçaların seri numarasını yaz bir yere, bilgisayardan anlamıyorsanda iyi anlıyormuş gibi konuş ya da bilen birini götür yanında. Genişletmek için tıkla... Kanka goturdum getirdim kullanıyorum
Empty1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 1.207 Çözümler 4 19 Ağustos 2021 #16 Güncel mesajlarda görünce yazdım bende