PC'yi sıfırladıktan sonra internet yok

Someone9

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı daha önce defalarca sıfırlamış birisiyim, fakat ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Windows'u bu bilgisayardan yükle diyerek komple sıfırlama yaptıktan sonra ne Wi-Fi ne de Ethernet kablosu ile internete bağlanabiliyorum. Windows 11 sürümü kullanıyorum.

Anakartım B450M S2H

Son düzenleme:

Telefondan anakartının sitesinden Wi-Fi ve Ethernet driverını yükle ardından OTG kullanarak USB'yi telefona bağla ve sürücüleri USB belleğin içine at ardından USB belleği bilgisayara tak ve sürücleri kur.

Sürekli böyle yapıyor bu arada tak çıkar tak çıkar yaparak yada bir şekilde internet gelmişti gece saatlerinde yaklaşık 80gb yükleme yapmıştım. Kapatıp açınca tekrar böyle oldu bu sefer gelmedi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-23 140005.png
    13 KB · Görüntüleme: 30
  • Ekran görüntüsü 2025-02-23 140010.png
    9,6 KB · Görüntüleme: 26
ethernet kablosunu tak aygıt yöneticisine gir ağ bağdaştırıcılardan etherneti bul sağ tık yap cihazi etkinleştir yap bekle 30 saniye gelir

Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin.

Aygıt Yöneticisi'nden Ethernet sürücüsünü yazılımıyla birlikte kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatın.
Onu da yaptım tekrar deneyim şimdi ama şöyle hatalar alıyorum bu arada normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…