PC'yi tek tek toplarken ne gibi önlemler alınmalı?

Emir ertunç

Femtopat
Bu hafta sonu kendime bir RAM ve diğer ana bileşenleri zaman içerisinde almayı düşünüyorum. Ancak kafamda şöyle bir soru var. Ya ürünlerden birisi sıkıntılı ise? Eğer sıkıntılı ise ben bunu öğrenemiyeceğim ve tam bir bilgisayar sahibi olduğumda bu sorun ortaya çıkacak ve satıcıya haliyle geç ulaşıp belki iade edemiyeceğim. Bu gibi sorunların her zaman yaşanma ihtimali var. Peki ben bu konuyla ilgili nasıl önlemler alabilirim?

Evet bir süre sonra iade edemezsin.
Bilgisiyarcıya kontrol ettirebilirsin.
İlk anakart al.

2. El mi alıyorsun? Aynı şehirdeysen satıcı %90 kendi bilgisayarından bileşen satıyordur. RAM'lerin çalıştığına dair bir video kanıtı veya direkt yanında bulunarak endişeni giderebileceğini düşünüyorum.

2. el bileşen kullanmamak istiyorum. Ayrıca kargo süreci içerisinde ne gibi önlemler alınabilir?

2. el bileşen kullanmamak istiyorum. Ayrıca kargo süreci içerisinde ne gibi önlemler alınabilir?

Merhaba, 0 alacaksan kargoyu endişe etmene gerek yoktur.

2. El için bazı uygulamalarda sanırım sahibindendi "GET" özelliği var. Sen parayı ödüyorsun para sahibindene, satıcı da kargoya veriyor. Kargo ulaştığında onay veriyorsun para satıcıya ulaşıyor. Güvenli sistemler dışında kargo alış-verişlerini önermiyorum.

Tamam. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…