M muharrem55 Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #1 Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Hemen sorunumu anlatayım. Ben pc'yi televizyona bağlamak istiyorum fakat pc'de hdmi girişi var televizyon tüplü olduğundan girişleri başka nasıl bir kablo lazım? İlgilenen herkese teşekkür ederim şimdiden. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2014
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Hemen sorunumu anlatayım. Ben pc'yi televizyona bağlamak istiyorum fakat pc'de hdmi girişi var televizyon tüplü olduğundan girişleri başka nasıl bir kablo lazım? İlgilenen herkese teşekkür ederim şimdiden.
OguzOZKURT Hectopat Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Doktor 19 Haziran 2014 #2 Tüplü televizyona S-video çıkışından scart kablosuyla görüntü aktarıyordum. Ama hiç aktarma daha iyi görüntü çok kötü oluyor.
Tüplü televizyona S-video çıkışından scart kablosuyla görüntü aktarıyordum. Ama hiç aktarma daha iyi görüntü çok kötü oluyor.
Freemen Megapat Katılım 7 Kasım 2013 Mesajlar 413 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #3 Bu kabloları elektronikçilerde rahatlıkla bulabilirsiniz. Ortalama maliyetleri: S-Video to Video = 3 TL 3xRCA to SCART = 5 TL 2xRCA to Stereo = 2 TL
Bu kabloları elektronikçilerde rahatlıkla bulabilirsiniz. Ortalama maliyetleri: S-Video to Video = 3 TL 3xRCA to SCART = 5 TL 2xRCA to Stereo = 2 TL
M muharrem55 Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2014 #4 ben Freemen dedi: Bu kabloları elektronikçilerde rahatlıkla bulabilirsiniz. Ortalama maliyetleri: S-Video to Video = 3 TL 3xRCA to SCART = 5 TL 2xRCA to Stereo = 2 TL Genişletmek için tıkla... hangi kabloyu almam gerek ?
ben Freemen dedi: Bu kabloları elektronikçilerde rahatlıkla bulabilirsiniz. Ortalama maliyetleri: S-Video to Video = 3 TL 3xRCA to SCART = 5 TL 2xRCA to Stereo = 2 TL Genişletmek için tıkla... hangi kabloyu almam gerek ?
Freemen Megapat Katılım 7 Kasım 2013 Mesajlar 413 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2014 #5 Silinen üye dedi: ben hangi kabloyu almam gerek ? Genişletmek için tıkla... S- Video to Video yu al sen.
Silinen üye dedi: ben hangi kabloyu almam gerek ? Genişletmek için tıkla... S- Video to Video yu al sen.
M muharrem55 Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2014 #6 Freemen dedi: S- Video to Video yu al sen. Genişletmek için tıkla... Tm kardeşim sağol ilgin için.